Как лесно да почистите къщата от негативната енергия? Казват, че дори

...
Как лесно да почистите къщата от негативната енергия?
Казват, че дори
Коментари Харесай

Как лесно да почистите къщата от негативната енергия?

Как елементарно да почистите къщата от отрицателната сила?

Казват, че даже стените вкъщи лекуват, само че от време на време това е тъкмо противоположното.

Когато се връщате у дома, чувствате отмалялост и тежест, като че ли стените ви притискат. Това се случва, когато в къщата се натрупва прекалено много негативна сила. Болести, кавги, завистливи посетители – всичко това унищожава позитивната сила на къщата и я изпълва с отрицателна. Трябва незабавно да се отървете от нея.

Днес ще споделим по какъв начин да почистите къщата от негативната и неприятната сила.

Негативна сила

Екстрасенсите предлагат почистването на къщата с елементарен обред. За него ще ви би трябвало сол и църковна свещ. Най-добре е да купите солта в четвъртък. В последна сметка солта е най-хубавата отбрана против всяко зло. Така че поставете сол в чаша. Ако в къщата има счупена чаша или буркан, по-добре е да употребявате него.

Сложете свещ в солта и я запалете. Можете да поставите свещта на мястото, където е имало скорошен скандал или където е лежал болен човек. По време на ритуала можете да прочетете молитвите, към които е привлечена душата ви. Когато прочетете молитвите, можете да оставите свещта и да се занимавате с вашите си неща. Необходимо е свещта да изгори до самия край. Тя ще поеме цялата отрицателна сила, а солта ще я обезврежда. След като свещта изгасне, вземете чашата с цялото й наличие с лявата си ръка и я хвърлете в контейнера на улицата.

След като се върнете вкъщи, затворете входната врата и я заключете. Ще се отървете от неприятната сила, като изхвърлите аксесоарите от ритуала и оставите всички хубави неща в къщата, заключете ги с ключ. Ако имате свободно време, можете да извършите разширена версия на ритуала. Най-хубавото е, в случай че сте сами у дома по това време.

Направете същото като в първия вид, само че не оставяйте свещта, а ходете с нея из целия апартамент. Започвайки от входната врата, движете се по посока на часовниковата стрелка, спирайки във всеки ъгъл и врата. Прозорците, вратите, ъглите и огледалата са отвори за силата на къщата, а там нормално се натрупва отрицателна сила.

Така че движете се постепенно, без да пропускате места. Можете да прочетете молитва или просто да помолите свещта за разчистване на къщата. Ако на някое място пламъкът стартира да гори мощно, върнете се обратно и преминете още веднъж през това място, това значи, че там се е натрупала неприятна сила. Затова движете се в кръг до входната врата, излезте от къщата, духнете свещта. След това я хвърлете в контейнера на улицата с лявата си ръка. Върнете се в къщата и заключете вратата.

Потокът от сила ще бъде възобновен и благоденствието и мирът ще се върнат в къщата. Кавгите и заболяванията скоро ще престанат. Такъв обред би трябвало да се прави минимум един път на всеки шест месеца, само че в случай че усещате неприятна сила, може и по-често. Алена Курилова също предлага разчистване на нови жилища, преди да заживеете в тях.

Как да се отървем от заболяванията?

Ако първият обред не ви помогне, то може да заредите вода с позитивна сила, като й прочетете молитва.

След това счупете прясно яйце в тази вода. Поставете съда до главата на болния през нощта. Ритуалът се прави от Намаляваща луна до Новолуние.

Ако на обещано място в дома се е натрупала негативна сила, сложете там цвете. Има цялостен лист от растения, които оказват помощ за възобновяване на позитивната сила в къщата. Можете да изберете това, което ви харесва най-вече. Къщата е нашият храм, нашата цитадела и тя би трябвало да бъде деликатно защитавана. Не можем да направляваме целия поток от неприятна сила, само че постоянно можем да създадем обред за филтриране.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР