Как да заблудите тялото си от неговите усещания. Много често

...
Как да заблудите тялото си от неговите усещания. Много често
Коментари Харесай

15 хитринки как да заблудите тялото си и неговите усещания при зъбобол, изтръпване на ръката, кръв от

Как да заблудите тялото си от неговите чувства. Много постоянно се сблъскваме с проблеми, с които е мъчно да се оправим. Например кървене от носа, неочакван зъбобол или изгаряне на пръста … Обикновено сходен “инцидент ” е кадърен даже да ни изкара от равновесие за миг. Но, става известно, човешкото тяло крие неподозирани способи да се оправи с всяко моментно стеснение, освен това – най-необичайните! Днес събрахме за вас 15 незаменими съвета, които ще ви оказват помощ да се справите с дискомфорта и да измамите тялото си.

1. Ако ви боли гърлото
Ако ви боли гърло, то просто масажирайте известно време ушната мида. Това деяние ще задейства ушните рецептори и ще провокира конвулсия в гърлото, което ще облекчи чувството за болка.
2. Ако е мъчно да чуете бърборенето на събеседника си,
то обърнете се към него с дясното си ухо. То по-добре може да възприема бърза и неразбираема тирада. Лявото ухо пък е по-способно да чува тиха мелодия, тъй като е по-чувствително към музиката.

3. Ако ръката ви изтръпне
Трябва да извършите въртеливи придвижвания на главата. Изтръпването на ръцете е обвързвано с прищипване на нервите от шийните мускули. Ако ги активирате, можете да освободите нервите и да възстановите бързо чувствителността в ръката.
4. Ако се страхувате от инжекции
Просто кашляйте при набождане с иглата. Това ще понижи болката от инжекцията заради напрежението в гърдите при кашляне, което понижава чувствителността на рецепторите за болежка.
5. Ако е мъчно да дишате заради запушен нос,
сложете езика си върху небцето и масажирайте с пръст региона сред веждите. Това ще провокира вибриране на ралника (костта, която образува задната част на носовата преграда). Запушването на носа ще изчезне след 20 секунди.

6. Ако киселините ви пречат на съня
Просто спете на лявата страна. Доказано е, че тази позиция може да понижи проникването на солна киселина от стомаха в хранопровода. Когато легнете на лявата страна, ъгълът сред хранопровода и стомаха понижава и навлизането на киселина в хранопровода става мъчно.

7. Ако ви боли зъб,
разтрийте кубче лед по гърба на дланта си, в мембраната сред палеца и показалеца. По този метод можете да блокирате сигналите за болежка от болния зъб до мозъка.

8. Ако изгорите пръста си
За да намалите вероятността от формиране на мехури на мястото на изгаряне, използването на чистата възглавничка на различен пръст върху възпаленото място ще ви помогне. Можете също по този начин да поръсите щипка сода за самун върху мястото на изгаряне. Това ще облекчи болката и ще понижи вероятността от формиране на мехури.

9. Ако ви се завие свят от алкохол
Хванете постоянен предмет. Тайната е, че течността във вътрешното ухо е със същата компактност като кръвта. Разреждайки кръвта, алкохолът усилва плътността на течността във вътрешното ухо и повдига купола, който контролира салдото. За мозъка е мъчно да схване вярно позицията на тялото. Ако хванете постоянен обект, мозъкът може вярно да схване вашата позиция.

10. Ако след джогинг се появи болежка в профил на торса
Издишайте и прехвърлете тежестта на тялото на левия крайник. Това ще облекчи натиска на черния дроб върху диафрагмата и ще понижи болката в профил. През множеството време множеството хора издишват, стъпвайки на десния си крайник и това води до нараснал напън върху черния дроб.

11. Ако стартира кървене от носа ви
Поставете парче памук върху венеца зад юздичката на горната челюст и натиснете крепко. Това ще усили натиска върху предната част на носната бариера и ще понижи кървенето.

12. Ако сте мъж и неистово ви се върви до тоалетната
Помислете за секс и незабавно ще се почувствате по-добре. Уринирането и сексът са несъвместими понятия.

13. Ако не можете да преплувате басейна с гмуркане,
направете няколко бързи вдишвания. Това ще ви даде още 10 спомагателни секунди без въздух, защото мозъкът ви ще мисли, че имате задоволително ресурс от О2.

14. Ако би трябвало да запомните нещо наизуст
Повторете текста няколко пъти преди лягане. Мозъкът ще провежда информацията и ще я постави в дълготрайната памет. Изненадващо на сутринта ще откриете, че си спомняте наученото.

15. Ако ви мъчи морска болест
Погледнете в далечината, към хоризонта. Благодарение на несъгласието сред чувствата и образните усещания, положението ви ще се усъвършенства. Джинджифилът също може да помогне в битката с морската болест.

Сега можете умерено да заблудите тялото си и неговите чувства. Нито зъбобол, нито леки изгаряния ще съумеят да ви извадят отвън равновесие, тъй като към този момент знаете какво да вършиме! Тези препоръки ще създадат живота ви по-удобен!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР