Как да се предпазите от уроки и магия: 3 основни

...
Как да се предпазите от уроки и магия: 3 основни
Коментари Харесай

Как да се предпазите от уроки и магия: 3 основни правила

Как да се предпазите от уроки и магия: 3 съществени правила

Слушали сме доста за неприятните очи и магиите, всички ние имаме недоброжелатели и завистници. Понякога „ неприятният ” човек даже не би трябвало да извършва никакви вълшебен ритуали, с цел да съсипе живота на жертвата. Някои толкоз мощно желаят злото на другия, че то неизбежно се случва.

Но въпросът е и в нашата накърнимост. Така че, няма значение дали вярвате или не в силата на магията, би трябвало да знаете главните способи за самоотбрана.

На първо място, неприятните очи унищожават нашето енергийно поле. Известно е, че силата е обвързвана с душeвността, а душeвността – с физическото положение на индивида. Съществува даже науката психосоматика, която изследва връзката сред психологичното положение на индивида и неговото физическо заболяване.

Има доста способи за отбиване на отрицателната сила, както и способи за отстраняването й. Искам да ви споделя трите правила, които ще ви оказват помощ да се предпазите от нездравословното влияние на другите.

3 правила за отбрана
Нормализирайте психическото си положение
Необходимо е да имате непрекъснато устойчиво психическо положение. Това значи, че в случай че сте изнервени по някаква причина, би трябвало да извършите нещо по въпроса. Най-често, уроките се насочват към хора, които са подозрителни, нервни, притесняващи се за всичко, раздразнителни, което отслабва енергийното им поле. По-просто казано, в случай че човек е заобиколен от позитивни моменти, самият той прави положителни каузи, има положителни намерения, тогава уроките не могат да му навредят. Ако той е небалансиран, от време на време ненавижда всички към себе си, завижда, ядосва се, тогава той е най-уязвим към уроките.

Намерете отбрана и вярвайте в нея
Можете откровено да вярвате в Божията отбрана, в наличието на Ангела-Пазител, който постоянно е на вашето рамо, носете талисман, амулет и четете молебствия. Важно е да имате най-малко някаква отбрана, в която откровено да вярвате. Ако сте набожен, вашата отбрана е кръстът и молитвата. Казват, че амулети, които майката или бабата дава на децата, имат най-голяма мощ.

Не пожелавайте зло на хората
Това предписание също заслужава внимание. Като цяло, от позиция на някои традиции и множеството религии, да желаете злото на хората е грях. В последна сметка всичко в този живот се връща като бумеранг. Дори в случай че човек ви нарани доста, направил е нещо неприятно, обидно, пробвайте се да изгоните отрицателните мисли от себе си. Всичко е доста просто. Вие умишлено желаете зло на индивида. И, в случай че човек има сериозна отбрана и мощно енергийно поле, тогава злото ви просто ще се върне назад към вас.

Ако вярвате в зли духове, то тогава, те сигурно ще се прилепнат към вас.

Ако някой ви приказва за проклятия или вълшебства, не мислете за това по-късно. Колкото повече вярвате в това, толкоз по-вероятно е проектите ви да се провалят. Важно е да бъдете по-спокойни, да желаете на хората положително, да вярвате, че имате отбрана в лицето на Ангел-Пазител или някакъв амулет и тогава всичко ще бъде наред за вас.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР