Как да постигнем целите си в бизнеса и каква цена

...
Как да постигнем целите си в бизнеса и каква цена
Коментари Харесай

„ПОРТФЕЙЛЪТ”: За успеха без розови очила

Как да реализираме задачите си в бизнеса и каква цена се заплаща за това? Какъв е триумфът без розови очила?Как се излиза от банкрут и се стига до достижения? Това са въпросите, на които ще бъдат дадени отговори в новия подкаст с водещ финансистът Лилия Димитрова. Ще чуете историите на шест известни персони, които ще разкрият претърпени истории и мъчно научени уроци. Техните на практика препоръки и рекомендации ще дефинират формулата за триумфа. В прям разговор с гостите си Лилия Димитрова демонстрира, че тези хора не се тормозят да приказват за неуспеха и компликациите по пътя си.

„ Гостите на ” са от радикално разнообразни сфери на бизнеса и живота. Историите им са извънредно разнородни, изводът от тях е един – положителните резултати са вероятни за всеки, който е подготвен да одобри неуспеха като неизбежна част от живота, да начертае проект за справяне със обстановката и да открие пътя към успеха ”, споделя Лилия Димитрова.

Любопитното е, че част от поканените са станали сполучливи, откакто са познали същинската беднотия. Водещата добавя, че те не се опасяват да заявят страха си. Минали са през хиляди компликации, само че с воля, труд и неизменност са построили стълбичката към развиването си и към достиженията.

Докосвайки ви до персоналните действителни истории на тези водачи, “Портфейлът ” ще ви води към персоналната ви формула за триумф.

„ Всеки желае да лети, само че първо би трябвало да се научи да върви ”, споделя организационният психолог Магдалена Николова. Тя акцентира, че най-важно в обстановка на неуспех - действителен или като чувство за човек, е по какъв начин ще реагира. Първата реакция е незабавно ще започнеш да се бориш, да влезеш в прочувствена фаза или да се откажеш с времето. Според Магдалена Николова банкрутът може да е освен финансов – той може да е прочувствен, здравен, на равнище идентитет. Затова грижата за себе си, за личната душeвност и положение е в основата на триумфа и в основата на пътя към идващия триумф след загубата.

Лилия ни среща и с Йордан Дъбов, който се отхвърля от музикална кариера в Прага, с цел да се върне в България и да продава изцяло чужд артикул на извънредно закостенял пазар. Успехът му лишава цяло десетилетие. „ За да успееш, би трябвало да слушаш жена си ”, разкрива той и акцентира, че постоянно достиженията в професионален проект минават през намирането на верния житейски сътрудник. Дъбов споделя за пътешествията си в търсене на най-хубавото кафе, чието припознаване у нас е лишило години.

Едно от най-популярните лица в имотния отрасъл у нас - Георги Павлов, смята себепознанието и инвестицията в себе си за единствения метод за триумф. „ Преди да осъществите брилянтния си проект за тотална победа, въпреки всичко би трябвало да оцелеете ”, твърди Павлов. По думите му, с цел да бъде потребен един артикул, той би трябвало да взема решение съответен проблем.

Станислав Георгиев – един от хората, справили се с предизвикването да изведат водеща телекомуникационна компания от рецесия, твърди, че обединен екип се ръководи единствено „ със 100% искреност ”. Георгиев споделя за какво и най-блестящият водач може да претърпи цялостен неуспех. Сред историите е и тази по какъв начин Пейо Филипов съумява да заплати заплатите на чиновниците си по време на пандемията, когато над 100 000 души от сектора остават без работа. „ За нас може да е било мъчно, само че София не е България – притежателите на заведения в дребните обитаеми места бяха под доста по-голям напън и доста от тях затвориха вечно ”, показва Пейо.

Лилия Димитрова обобщава, че хората реагираме друго на съумелите. “За някои мислим, че са постигнали триумфа си елементарно, за други – че са галеници на ориста или че са разчитали напълно на фамилията или колегата си ”, прибавя тя.

В подкаста “Портфейлът ” тя желае да покаже пътя в неговата целокупност, с всичките му компликации. “Това е артикул за парите и за бизнеса – искрено и през разнообразни вероятности. И се надявам всеки фен да откри там отговори на въпросите, които го вълнуват ”, добавя Лилия Димитрова.

Последният посетител на „ Портфейлът ” е прочут артист, а епизодът с него следва бъде излъчен на 27 януари 2023 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР