Как да почистваме и пластмасови и електронни играчки За да имате

...
Как да почистваме и пластмасови и електронни играчки
За да имате
Коментари Харесай

Как да перем детски играчки без да ги повредим

Как да почистваме и пластмасови и електронни играчки

За да имате здравословен дом, би трябвало да поддържате несъмнено равнище на хигиена, изключително в случай че имате деца; по тази причина открийте по какъв начин да перете играчките на вашите деца, без да ги повредите и да им осигурите среда, която е безвредна, чиста и в положително положение.

На пазара има почистващи препарати, които могат да повредят материалите, от които са направени играчките. Така че би трябвало да знаете какви благоприятни условия имате и с кои средства са най-подходящи и надеждни.

Куклите и играчките на нашите деца би трябвало да са в положително положение, с цел да могат да им се радват. Безполезно е да харчите пари за играчка, която след няколко измивания губи първичния си цвят, разпада се и даже се трансформира в нездравословно средство за кожата.

Почистване на пластмасови играчки

Децата нормално поставят всевъзможни предмети в устата си. Играчките са в всекидневен контакт с дребните и при приложимост придвижват инфекциозни сътрудници.

Добра концепция е да ги почиствате най-малко един път седмично; обаче всичко ще зависи от използването, която им е дадена.

Белината е мощен, само че ефикасен артикул. Пластмасата съвършено устоя на нанасянето му; въпреки всичко би било добра концепция да ги миете всяка седмица със сапун и вода и понякога с белина. Нито боята, нито самият материал ще пострадат; Във всеки случай с течение на годините те могат да претърпят известно утежняване.

Основната цел е те да не съдържат бактерии и да са безвредни. Идеята е децата да могат да ги манипулират свободно без никаква заплаха.

Почистване и пране на играчки от плат

Играчките, които доминират в домовете са пластмасовите; Въпреки това, тези от плат също са много известни, макар че са малцинство. В тази група са плюшени животни, кукли и други аксесоари с друг формат. Нека забележим 3 метода да ги почистите дейно:

  • Най-разпространената система е машинното пране. По този метод спестяваме време, текстурите са обгрижени и загубата на цвят е предотвратена. Освен това им оказва помощ да миришат добре и ги пере тъкмо като облекла. Това е най-хубавият метод да предотвратите появяването на плесен.
  • Друга доста забавна формула е прането им на ръка и с естествен сапун. Ако имат някакви петна по повърхността, можете да ги изтъркате и да се опитате да премахнете замърсяванията дейно. Това е незадълбочено разчистване на външната тъкан.
  • Най-новата формула ще създава специфична течност, която се състои от две супени лъжици водороден прекис, смесени с една супена лъжица сапун за пране. След това изсипете сместа в разпръсквач с малко вода и я напръскайте върху повърхността на играчката. Накрая с забрадка подсушете и отстранете мръсотията.

Почистване на електронни играчки

В категорията на електронните играчки би трябвало да сме доста деликатни с вътрешното съоръжение, с цел да не причиним вреди. В този случай не е добра концепция да употребявате някой от гореспоменатите артикули.

Ако е плюшено животно или пластмасов предмет, само че с електрическа система, можете да го почистите с четка, която отстранява всички вътрешни замърсявания.

Инфо: https://decortips.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР