Как да обявите раздялата с дългогодишен партньор или по-зле –

...
Как да обявите раздялата с дългогодишен партньор или по-зле –
Коментари Харесай

Как да обявите раздялата?

Как да обявите раздялата с дълготраен сътрудник или по-зле – със брачна половинка? Труден въпрос, обвързван с доста мощни страсти, терзания, страхове.

Имали ли сте в миналото сложната или неуместна задача да кажете на някого, че към този момент нямате връзка или сте се развели с индивида, който и той познава? Естествено, че сте имали – на всеки се е случвало. Как да обявите раздялата?

За някои хора е малко по-лесно от време на време, тъй като всичко, което би трябвало да създадат, е да трансформират статуса си във Фейсбук и светът е неотложно известен за тяхната любовна раздяла.

Как да  обявите раздялата? Има ли протокол за това?

На психолозите им се желае да могат да дадат малко по малко по какъв начин да уведомите всички, че още веднъж сте необвързани, само че не могат. Няма „ верен “ метод да извършите това, а единствено протокол, който работи за вас. Въпреки това, в случай че сте подготвени да кажете на хората за края на връзката ви, ето няколко неща, които би трябвало да имате поради.

Уточнете се с колегата си

Преди да продължите с изказването или да кажете на хората, уверете се, че сътрудникът ви схваща, че връзката ви в действителност е завършила. Вашият сътрудник не би трябвало да научава за положението на личната си връзка от други или от обява в Instagram да вземем за пример.

Отделете малко време, с цел да се подготвите за следствията от новината

Преди да разпространите новината, уверете се, че сте на място, където можете да се справите. Независимо какъв брой подкрепящи са хората към вас, ще има най-малко една вуйна или втора братовчедка, която несъзнателно ще нарани възприятията ви. Ако не друго, ще бъдете бомбардирани със известия и въпроси. Уверете се дали сте подготвени за вниманието, рецензията и реакциите на хората? Разбират ли вашия роман? Имахте ли време за обработка и горест по връзката ви? Какви граници желаете да поставите?

Планирайте кой би трябвало да знае пръв

Може би желаете да кажете на фамилията и околните си другари, преди да го извършите обществено притежание. Ако имате деца, те би трябвало да са измежду първите, които ще схванат. Или може би не желаете да се занимавате с това да извършите раздялата ви „ публична “ и ще започнете да казвате повърхностно, когато ви канят на коледни празненства, сватби или предложения за дипломиране, на които сте все сама.

Подходете към това като екип

В взаимозависимост от това по какъв начин е завършила връзката ви, може да си коства да обсъдите с към този момент някогашния си сътрудник по какъв начин и двамата бихте желали да кажете на хората и по кое време. Понякога правенето на взаимни „ изказвания “ или съществуването на сюжет могат да бъдат потребни. Не е нужно да сте звезда, с цел да създадете изказване. Ето един образец:

„ След доста старания и обсъждане, ____ и аз взехме решение да прекратим връзката си. В този миг и двамата скърбим и бихме желали да помолим за усамотение. “

Или:

„ Връзките могат да бъдат сложни. И макар нашите старания, ние взехме решение, че това към този момент не е връзка, която работи за нито един от нас. Само, тъй като връзката завърши, ние не сме заинтригувани нито една от страните да бъде етикетирана като „ добър “ или „ неприятен “ човек. Моля, отнасяйте се към двама ни с добрина и почитание. “

Ако имате деца, изказването ви може да стане малко по-дълго – в това число с ред като: „ Въпреки че към този момент не сме женени, ние сме отдадени на развъждането на децата си като обединен и любящ фронт. Моля, въздържайте се от писане на обществени мнения. “

Бъдете деликатни с посланието си

Ако това е развой, който би трябвало да извършите сама, бъдете деликатни. Може би оповестяването на новата ви връзка часове след раздялата посредством издание на фотография, на която танцувате с прелъстителен чужд, може да не помогне, нито да даде уважението, което обстановката заслужава. Но криенето й прекомерно дълго може неизбежно да пристигна със личен набор от провокации и комплициране.

Можете да изберете да върнете назад фамилното си име и да видите кой ще го забележи. Можете да се въздържате от изявления за някогашния си в обществените медии, като метод да сигнализирате, че той към този момент не е част от живота ви. Но в случай че сте на път да извършите известие, имайте поради, че не е належащо да разкривате доста персонална информация, обществеността не заслужава вашата накърнимост и не е нужно да споделяте детайлности от раздялата или развода.

Думите имат значение – доста огромно. Ако ще вършиме известие, изберете ги рационално. Те няма да обиден единствено вас и някогашния ви сътрудник, само че и всички, които се интересуват от вас двамата (и децата ви).

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР