Как да обновим нашия дом – подобрете всяко пространство с

...
Как да обновим нашия дом – подобрете всяко пространство с
Коментари Харесай

Как да обновим нашия дом за няколко дни – 12 интересни идеи

Как да възобновим нашия дом – подобрете всяко пространство с нашата сбирка от хрумвания за домашно рационализиране. Всяка от тях може да бъде приключена единствено за един уикенд и по този метод ще подобрите стила на вашия дом.

1. Направете входа прелъстителен

Веселият цвят на входната врата и докосването на озеленяването могат да създадат чудеса за привлекателността на вашия дом и да създадат трайно усещане на гостите. Облечете вратата с нова “униформа ” и прибавете саксийни растения покрай входа.

Помислете за инсталирането на външно осветяване, с цел да подобрите архитектурата на дома си и да осветите входната пътека. Заменете износената стелка пред вратата със стелка със самоуверено обръщение, с цел да създадете топла и гостоприемна атмосфера на вашия дом.

2. Заменете вашия кухненски плот

За впечатляващо възобновяване през уикенда, подменете повърхностите на вашия кухненски ъгъл. Имате голям избор от привлекателни визии – от първокласен камък, до модерни или обичайни стилове.

3. Освежете вашата кухня

Внесете нова прохлада в зоната за хранене. Смяната на съществуващото съоръжение е най-лесният ви вид. Продайте остарялото шкафче и купете ново. Или освежете остарялата маса за хранене.

Окачването пък на ново осветително тяло е елементарен метод да измененията образа на съответна стая, като това е план, който можете да извършите сами. Обмислете дизайна, както и функционалността, когато избирате подобаващите осветителни тела за вашата кухня.

4. Добавете саксии на прозорците

Едни от първите живи стени, саксиите за прозорци са били от дълго време обичани на градинарите. Изпълнени с буйна експозиция на цветове, те придават сексапил на всеки външен прозорец. Те освен придават на прозорците прекрасен свършек, само че и носят красива цветова картина от вътрешната страна в дома.

5. Инсталирайте нов смесител в кухнята – по какъв начин да възобновим нашия дом

Инжектирайте грациозност във вашето всекидневие със смесител, който усъвършенства визията и качеството на кухнята. Просто се уверете, че конфигурацията съответствува с вашата съществуваща мивка, или в последна сметка може да замените и нея.

Ако планирате да закупите нова мивка, най-лесно е да инсталирате кран на новата мивка, преди тя да бъде сложена на място. Закупуването на нова мивка ви разрешава да персонализирате броя на отворите, тъй че да дава отговор на желания от вас кран.

6. Добавете стелаж за предпазване във входното предверие

Ако обичайният долап във входа или вградената рафтова система не са алтернатива във вашия дом, осъвременените мебели могат да реализират външен тип, който е еднообразно моден и стилен. Тази дребна маса е с съвършен размер за входното предверие.

Макар и дребен, долният рафт на масата прави мястото супер функционално за голям брой дребни детайли. Може да монтирате подобаваща окачалка над масата, с цел да държите ключовете, шапките и слънчевите очила на елементарно налично място.

7. Боядисайте или залепете тапети на стените

Изберете съвършения самозалепващ се тапет, с цел да създадете акцент, който е елементарен за нанасяне, унищожаване и наново потребление. Като великански стикер отлепете декоративната хартия от подложката и я залепете към грундирана и боядисана стена.

Ако не сте почитател на тапетите, просто боядисайте във свежи цветове всичките ви стени с позастаряла визия. Можете да комбинирате няколко цвята за още по-добър резултат.

Най-горещите трендове в дизайна през 2021 година – Топ 10 ранглиста

8. Преминете към енергоспестяващи прозорци

Ако имате прозорец, който е със северно разположение, заменете го с високоефективен прозорец. Ако вашият дом има прозорци с едно стъкло, те могат да губят до 25% от енергийните ви разноски.

Подобрете енергийната успеваемост на вашия дом, като замените прозорците с едно стъкло с високопроизводителни двойни прозорци с добър рейтинг. Потърсете прозорци, обозначени с ниска емисионност (Multifunctional Low E – Четири сезона) или спектрално селективни (К-стъкло) – те имат покритие, което понижава топлинния топлопренос.

9. Обновете двора и градината – по какъв начин да възобновим нашия дом

С плочи от камък или цимент можете елементарно да извършите външен двор през уикенда. Добавете саксийни растения и места за сядане навън, като бистро или еклектична композиция от цветни столове, с цел да създадете райското ви кътче в задния двор или в градината.

С вярното обмисляне, даже дребното пространство може да се трансформира в пефектното място навън. Потърсете кътчетата във вашия двор, където можете да поставите скамейка и дребна странична масичка и да извършите мини вътрешен двор, с цел да се насладите на пейзажа и на приятната компания на вашите другари.

Съвети за хубав култивиран пейзаж – по какъв начин да го реализираме

10. Сменете питата на душа

Изберете душове с невисок дебит и ще получите на практика същото чувство за водния поток, като в същото време спестявате пари от сметката си за вода. Ако душът ви към този момент е с невисок дебит (а не би трябвало да бъде), проверете дали отлаганията от варовик запушват дупките на питата.

Много нови душове обезпечават повече благоприятни условия за ръководство (множество стилове на напръскване, ъгли на завъртане, температурни настройки) и са по-ефективни. Опитайте да замените душа си с по-нов модел, тъй че да постигнете почтено спа преживяване в уюта на вашия дом.

11. Поставете димери на осветлението – по какъв начин да възобновим нашия дом

Димер превключвателите бързо придават на вашата столова атмосферата на грациозен ресторант. Можете да употребявате флуоресцентни светлини или специфични димируеми LED крушки.

Въртящият се димер е най-често срещаният вид димер. Докато въртите копчето по посока на часовниковата стрелка и назад, интензивността на светлината се трансформира. Различната активност на осветлението придава друго въодушевление към съответната обстановка.

Как да създадем красиво осветяване в нашия дом

12. Направете вашата камина по-ефективна

За да възстановите бързо и елементарно остарялата камина, може да я надградите с горелка на газ или пелети, добавяйки енергийна успеваемост към дома ви, без да разбивате камината. Оборудвайте вашата камина със стъклена врата, която ще блокира нагряването и ще контролира огъня, което от своя страна понижава разноските за сила.

Затварянето на отвора за въздух, когато камината не се употребява, ще помогне да се резервира студът отвън дома ви и да се усили успеваемостта на отоплението. Редовното разчистване на камината и комина също ще усъвършенства успеваемостта на самата камина .

Дано да сме съумели да Ви вдъхновим във вашите бъдещи домашни усъвършенствания. Желаем Ви триумф!

Как да построим евтина къща – подобаващи хрумвания със фотоси

Как да построим евтина къща – построяването на дом – без значение какъв размер – става все по-скъпо, освен поради цените на недвижимите парцели, само че и заради цената на строителните материали. Когато пристигна време за строителство, множеството хора нормално мислят за по-традиционни строителни материали като дърво, бетон и тухли. Като станете изобретателни с избраните…


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР