Как да направим секса незабравим и горещ? Всичко всъщност е само

...
Как да направим секса незабравим и горещ?
Всичко всъщност е само
Коментари Харесай

От тези 5 трика за перфектен секс мъжете полудяват

Как да създадем секса паметен и парещ?
Всичко в действителност е единствено и само в наши ръце.
В идващите редове ще ви разкрием какво би трябвало да добавите към интимното си прекарване, тъй че да влудите мъжете.
Според специалистите, в случай че приложите тези 5 трика, няма по какъв начин да не изглеждате богиня в очите на противоположния пол.

Не крийте желанията си
Взаимното привличане, когато от едно допиране настръхваш, а един взор те разгорещява, е гаранция за гореща нощ. Трябва да има някаква химия сред вас. Сексът без пристрастеност е като лека закуска на тичане единствено с цел да заситите глада си. Така че не крийте страстите си, покажете, че той в действителност ви възбужда.

Без позор
Странните звуци или неестествените пози могат да ви накарат да се почувствате неудобно, само че би трябвало да зарежете това стеснение. Не би трябвало изобщо да се притеснявате за тези дреболии.

Наслаждавайте се
Когато сътрудникът ви прави всичко, с цел да ви накара да се качите на седмото небе, най-вероятно ще се почувства още по-възбуден и добре, в случай че види, че се оправя съвършено. Това е скъпо за всеки мъж. Важно е и вие да се постараете за него, тъй като никой не обича дами, които просто гледат в тавана.

Любовна игра
Мнозина се любуват повече на любовната игра, в сравнение с самия акт. Колкото повече отлагате момента, толкоз по-висок ще е градусът на пристрастеността. Не забравяйте, че би трябвало въпреки всичко да имате баланс във всичко и не отлагайте прекомерно доста. Може първо да преминете към мудни милувки и секс, а по-късно последователно да увеличавате темпото.

Експериментирайте
Въжета, шалове, пухчета, еротични играчки и долни дрехи ще донесат нови чувства, Разбира се, не безусловно всякога би трябвало да измисляте нещо ново, само че разнообразяването на половия ви живот няма да навреди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР