Как да направим красив цветарник – за хората които обичат

...
Как да направим красив цветарник – за хората които обичат
Коментари Харесай

Как да направим красив цветарник и саксии в градината – идеи

Как да създадем хубав цветарник – за хората които обичат цветята и хубостта, в този момент ще разгледаме няколко хрумвания за красиви цветарници и саксии за цветя в градината. Можем сами да си създадем доста красиви цветарници и саксии от всевъзможни материали – дърво, камък, остарели автомобилни гуми, цимент и всевъзможни ненужни движимости. Трябва ни малко досетливост и сме способни да създадем огромни хубости в градината. А откакто създадем красивите саксии, ще ни остане единствено удоволстието да засадим подобаващите цветя в тях. Ето какви хубости можем да създадем собственоръчно:

Как да създадем хубав цветарник от дърво

С помощта на дървен материал, лепило и винтове за дърво, багра и лак, ние можем да създадем прелестно изглеждащ цветарник от дърво. Нуждаем се от малко дърводелски знания и доза досетливост. Даваме ви следните хрумвания, от които да се вдъхновите за вашите дървени цветарници:

Как да създадем хубав цветарник от метал

С помощта на железни произведения, оксижен и багра, вие сте в положение сами да извършите вашия хубав цветарник. Ако пък имате опит с кованото желязо, ще може да изработите необикновено изглеждащи цветарници от метал. Даваме ви следните хрумвания, от които да се вдъхновите за вашите железни цветарници:

Как да създадем хубав цветарник от остаряло колело от каруца или пък саксия-каруца

Може да имате някъде захвърлено остаряло колело от каруца и можете да извършите нещо от него. Ето ви една концепция – направете го на цветарник. Ако пък имате дърводелски умения, умерено може да си изработите дребна дървена каручка и да я засадите с красиви цветя:

Как да създадем красиви саксии за цветя от остарели гуми

Почти няма къща в България, в която да не се въргалят някъде старите ни автомобилни гуми. И вместо да ги изхвърляме в контейнера, доста елементарно можем да ги преобразим в красиви саксии за цветя. Можем да ги украсим и боядисаме, с цел да имат естетически тип. Ето няколко хрумвания:

Как да създадем красиви саксии за цветя от камъни

Ако имаме предпочитание, можем да съберем малко речни камъни и с малко цимент да ги оформим в красива саксия за цветя. Можем да построим каменните саксии в някой ъгъл от градината, който желаем да украсим. Стават елементарно и бързо, само че би трябвало да изчакаме няколко дни да стегне циментът, преди да ги напълним с почва. Ето няколко хрумвания:

Как да създадем красиви саксии за цветя от дървени трупи

Красиви саксии можем да създадем благодарение на дървени трупчета или от цялостен пън. За задачата ще ни е потребност моторна резачка, с която да оформим саксията, като я вградим в дървените трупи. Ето ви няколко хрумвания:

Как да създадем красиви саксии за цветя от цимент

Тук благодарение на малко цимент можем да проектираме и изградим красиви саксии за цветя. Имаме алтернатива и да използваме цимент + остарели кърпи или облекла, като ги оформим в изтънчено изкуство, в което да засадим нашите цветя. Вижте малко хрумвания:

За да видите детайлно по какъв начин се прави саксия от цимент и забрадка (хавлия) или дреха – вижте това клипче.

И последно за край, като отидете идващия път на море, съберете си черупки от миди и украсете с тях старите саксии в градината!

Още красиви хрумвания за нашата градина вижте тук!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР