Как агресията може да съсипе един човешки живот разказа на

...
Как агресията може да съсипе един човешки живот разказа на
Коментари Харесай

Владо Николов се срещна с горнооряховски ученици през кампанията „Бъди активен, не агресивен“

Как експанзията може да съсипе един човешки живот описа на учениците в ПГЕЕ „ М. В. Ломоносов “ в Горна Оряховица Владимир Николов. Най-успешният изпълнител на българския народен тим по волейбол бе в града по покана на локалното Сдружение „ G. O. Wake Up “ („ Горна Оряховица, разсъни се “). Николов стана следващия дипломат на акцията „ Бъди деен, не нападателен “ на сдружението, която е ориентирана против експанзията в учебно заведение. „ Бъди деен, не нападателен “ тече под патронажа на кмета инж. Добромир Добрев и се организира със съдействието на Община Горна Оряховица.

„ Във волейбола експанзия няма, защото там на процедура нямаш физически контакт с съперника. В живота не е по този начин. Там експанзията би трябвало да се санкционира, тъй като има интелигентни хора, които не са толкоз мощни физически, само че има и от другите – не изключително умни, само че мощни, които с нищо не доприснасят за обществото. От експанзията изгода няма, тя би трябвало да се управлява и канализира. Тук съм, тъй като ми хареса мотото на акцията. Имаме потребност от хора, които знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран по интелигентния метод ”, безапелационен бе волейболистът.

Още от правилата, които следва в персоналния си живот и в спорта, разкри пред момчетата и девойките на ПГЕЕ „ М. В. Ломоносов “ Владо Николов. След загуба се връщаш в залата и работиш още по-усърдно, с цел да няма последваща загуба. И в случай че си мислите, че нямате време за нещо значимо, то обясненията са две – или това нещо не ви е приоритет, или ви куца организацията. Едва ли съм най-хубавият образец за мотиватор, тъй като аз просто съм роден стимулиран. Кой, с изключение на мен, повече би желал аз самият да печеля, риторично попита учениците волейболната легенда.

Кампанията „ Бъди деен, не нападателен “ продължава. През идващите седмици в Горна Оряховица ще гостуват артистът Калин Сърменов, олимпийската медалистка, международна и европейска шампионка по битка Станка Златева и ММА бойците Станислав Недков – Стъки и Георги Валентинов.

На 3 декември в 18 ч. в Общината стартира комедийното шоу „ Приятели мои “ с присъединяване на Димитър Туджаров – Шкумбата, доктор Мирослав Ненков, Михаил Дюзев и Ивелин Райчев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР