Кафето еспресо и изкуството за приготвянето му поставят италианската еспресо

...
Кафето еспресо и изкуството за приготвянето му поставят италианската еспресо
Коментари Харесай

Cellini: Почит към италианската традиция на кафето

Кафето еспресо и изкуството за приготвянето му слагат италианската еспресо просвета измежду международно приетите " Произведени в Италия " постижения. Италианските питейни заведения са известни с изключителното си умеене да подготвят кафе, което освен радва небцето, само че и основава моменти на чисто наслаждение, на което да се насладите в компанията на други хора.

Необходимо е да създадем крачка обратно във времето, с цел да се срещнем в дълбочина с тази традиция. Забележителната история на италианското кафе води началото си от XVI век, когато първите кафеени зърна са импортирани в Италия от Близкия изток. Оттогава тази напитка превзема сърцата на италианците и основава традиция, която е единствена по рода си в целия свят.

Ако има място, което играе централна роля в историята на италианското кафе, това е пристанището на Генуа. Този пристанищен град с богатото си мореплавателно минало е бил основен пункт за вноса на висококачествени кафеени зърна от всички краища на света. Пристанището на Генуа е изиграло съществена роля за разпространяването на кафето и неговото разпространение освен в Италия, само че и отвън нейните граници.

Именно в този обаятелен град е основана марката " Челини " [Cellini], в цех за печене на кафе, който усъвършенства техниката си от 1946 година насам с цялостна отдаденост в услуга на италианските питейни заведения. Мисията на " Челини кафе " [Cellini Caffè] постоянно е била ясна: непрестанно търсене на неповторими смеси, които са деликатно комбиниране сред традиция и иновация.
Реклама
Тайната се крие във деликатния асортимент на зърната от специалистите оценители [Q-Graders], считани за едни от водещите познавачи на кафето в света. Тези висококвалифицирани експерти са способни да оценят тъкмо качеството на зърната посредством непоколебим развой на дегустация и сензорна оценка. Това непрекъснато търсене разрешава на Cellini кафе да предлага артикул без взаимни отстъпки, чаша кафе, която да основава постоянно несъмнено, достоверно и незабравимо вкусово преживяване.

Обвързаността с качеството не стопира дотук. Преди всеки развой на печене зърната се смесват деликатно, с цел да се обезпечи отмерено систематизиране на сортовете кафе. Тази основна стъпка способства за основаването на извънредно вкусно и ароматно кафе, способно да задоволи и най-претенциозните усети.

Експанзията на марката Cellini разреши на това чудесно италианско кафе да завладее сърцата на феновете на кафето и в България.

Марката предлага необятна гама от артикули, в това число мляно кафе, кафе на зърна и капсули за кафе, които са съвместими с най-широко употребяваните кафе машини. Освен че резервират свежестта и аромата на кафето, те също по този начин разрешават на всеки да се наслаждения на изключителното качество в уюта на личния си дом. Те са респект към италианската традиция на кафето, като оферират великолепно вкусово преживяване с всяка глътка.
Реклама
Компанията се гордее с приноса си към създаване на бъдещето на промишлеността посредством добито и купено съгласно етичните практики за развъждане кафе, резистентност и нравственос в бизнеса.

Увеличете удоволствието си от кафето с продуктите Cellini, при които съчетанието от традиция и отдаденост е основало чувството за същинско изкуство на усета.

Компания " Авенди " е формален сътрудник и дистрибутор на марка кафе Cellini. Всеки, който желае да опита, може да откри Cellini в магазинната мрежа или онлайн на
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР