Каен и Ница завършиха при резултат 1:1 в мача от

...
Каен и Ница завършиха при резултат 1:1 в мача от
Коментари Харесай

Каен за малко изпусна Ница

Каен и Ница приключиха при резултат 1:1 в мача от 13-ия кръг на френската Лига 1. Пиер Лес-Мелу откри в 40-ата минута. В 67-ата бе отсъдена дузпа в интерес на Каен, само че Иван Сантини не съумя да се възползва от отдалата му се опция и да възвърне равенството в дуела по-рано. Едва в добавеното време на срещата Рони Роделин се разписа и по този метод съумя да избави отбора си и да измъкне най-малко точица.

По този метод двата отбора си разделиха по точка и възпитаниците на Люсеин Фавр към този момент заемат 16-ата позиция в класирането с 14 точки, а Каен се изкачи с едно място и към този момент на петото място с 19.

Първото попадение падна в 40-ата минута на срещата. Аласан Плеа откри с отличен пас останалия самичък Пиер Лес-Мелу, който ловко се освободи от отбраната на Каен и с мощен шут прати топката в далечния ъгъл на вратата. При попадението обаче останаха подозрения за засада.

В 67-ата минута Александър Джику си оказа помощ с ръка в личното си наказателно поле и основният рефер Себастиен Десиаж не се поколеба да покаже “бялата точка”.

Иван Сантини застана зад топката, само че дейностите му бяха предугадени от стража на Ница Валтер Бенитес, който без проблем мазета топката, краткотрайно опазвайки мрежата си чиста.

Ница до последно съумя да удържи фронта и изглеждаше, че ще измъкне втора поредна победа в шампионата, само че в добавените минути на мача Рони Роделин разруши очакванията им. Роман Женвоа с брилятно далечно центриране сложи топката на крайници на разкрилия се Роделин, който с атрактивен удар от въздуха оплете кълбото в мрежата на противника.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР