Кадри: Тази сутрин, БТВ: Скандал по БТВ с Натали Трифонова:

...
Кадри: Тази сутрин, БТВ: Скандал по БТВ с Натали Трифонова:
Коментари Харесай

Скандал по БТВ с Натали Трифонова: Димитър Тасев не издържа да я слуша

Кадри: Тази заран, БТВ: Скандал по БТВ с Натали Трифонова: Димитър Тасев не устоя да я слуша

„ Говориш нелепости, не ме ядосвай “ в прав текст съобщи в ефира на БТВ Димитър Тасев във връзка мненията на Натали Трифонова за снощния мач.

Футболните национали на България стартираха с две загуби новия квалификационен цикъл за европейското състезание през 2024 година Пораженията от Черна гора с 0:1 и от Унгария с 0:3 провокираха доста мнения по телевизионните студия и обществените мрежи. Някои недоволстват от играчите, други от треньора Младен Кръстаич, а една огромна част счита, че за всичко е отговорно управлението на Българския футболен съюз и е нужна смяна.



Темата не бе подмината и в утринния блок на БТВ, където водещият Златимир Йочев всеки ден разисква настоящите вести с сътрудниците си, които са дежурни на вести, спорт и прогноза за времето.

Спортният кореспондент и редактор Димитър Тасев стартира да приказва за снощното проваляне в Будапеща, като сподели, че в началото е мислел да не занимава сътрудниците си с тази вест.



„ Бях пред алтернатива дали въобще да ви занимавам с тази тъга, само че пък заслужава да отбележим хубавия стадион, прелестната атмосфера, хубавите неща, които вършат унгарците. Не е доста по-голяма страна, само че наподобява, че политиката им в спорта е доста по-правилна. Беше ме позор да виждам това, което се случи нощес. То дори не е злополука. Толкова е тъжно това, което се случва с българския футбол.

Страшно доста хора обичат този спорт в България и се зареждат когато има положителни резултати. За страдание то не се случва. Снощи тотално бяхме надиграни.
Резултатът лъже,
тъй като 3:0, с колкото ни победиха унгарците, е в границите на първите 30-ина минути на мача.

През второто полувреме те тотално стопираха да играят. Ако им трябваше да си оправят някаква голова разлика, умерено можеха да ни вкарат 7-8, та и на 10 гола да отидем “, сподели спортният публицист.



„ Е, в този момент малко прекали “, включи се синоптичката Натали Трифонова, която е известна с пристрастията си към футболния ЦСКА.



„ Наскоро слушах едни небългарски коментатори, които споделиха по какъв начин в действителност „ футболните джуджета “ преди време които бяха – Лихтенщайн, Фарьорски острови, Малта, към този момент не са „ футболни джуджета “.

Дори международните сили като Испания, Португалия, Франция, Бразилия не ги бият към този момент с 10:0, а ги бият с 2:0. Тези страни стартират да порастват, до момента в който ние за жалост бележим декаданс единствено “, сподели пък водещият Златимир Йочев.



„ Статистиката е това – два мача, две загуби на старта на европейските квалификации. Тоест и идващото огромно състезание евентуално ще го пропуснем. Ще станат 20 години откогато не участваме на европейско или на международно “, продължи Тасев.



Тук към този момент Натали Трифонова се включи съществено в отбрана на националите:

“ Искахме млад тим, нали? Искахме млади момчета да вземат участие в националния тим. Сега всички там са на по 20 години “.

„ Не е правилно “, отвърна я Димитър Тасев.

„ Нормално е като си на 20 години още да нямаш смелостта “, продължи синоптичката.



„ Говориш нелепости в този момент, не ме ядосвай. Спас Делев (бел.ред. роден през 1989 г.) на какъв брой години е? А Кирил Десподов (р. 1996 г.)? Във футбола към този момент младите момчета са на 16-17 години. Вчера хванаха един от Манчестър Юнайтед, почти на тези години, да диша божествен газ на един паркинг. Той не знае в този момент футболист ли е, огромна звезда ли е или си е още младеж. Това са младите футболисти. Тези нашите… както и да е. Защо се опитваш да ги защитаваш в този момент? Не ги защитавай. Те играчите не са отговорни в действителност. Момчетата толкоз си могат “, сподели Тасев.



„ Трябва време на този тим, с цел да стане тим. Ти представяш ли си в този момент тези момчета след всеки мач като паднат и ние започваме всички да ги плюем: „ За нищо не ставате “, „ Не можете да играете футбол “, „ Това ни е равнището “, „ Това ни е материала “. Ти представяш ли си по какъв начин се усещат тези спортисти. Нали би трябвало да имат мотивация “, упорстваше Натали Трифонова.

„ Хайде да ги съжалим малко, да помислим за тях. Нали това е спорта, Натали? Когато печелиш да ти се радват, когато загубиш те подлагат на критика “, приключи тематиката Димитър Тасев.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР