Кадри показват смразяващия момент, когато сексуален хищник ридае и казва

...
Кадри показват смразяващия момент, когато сексуален хищник ридае и казва
Коментари Харесай

Моментен ридаещ изнасилвач казва на ченгетата „Плача, ако настъпя мравка“ точно след като нападна жена

Кадри демонстрират смразяващия миг, когато полов див звяр ридае и споделя на полицията „ Плача, в случай че настъпя мравка “, откакто е задържан за обезчестяване на жена, която преди малко е напуснала бар.

Луи Кадман беше наказан на девет години затвор след ужасяващото нахлуване против дамата в уличка в Лейтън Бъзард през ноември предходната година. Той беше уловен от камери за видеонаблюдение да се скита в близост и по-късно да преследва „ уязвимата “ жертва, откакто тя напусна локален бар.

25-годишният снима видео на дамата, която уринира, което съгласно него го „ възбуди “ преди да я изнасили орално. Малко по-късно той беше задържан от полицията в Бедфордшър.

Клип от 24 часа в полицейски арест на Канал 4 демонстрира по какъв начин го разпитват, в което той се пробва да покаже, че не е нападателят. Той сподели на Det Shony Birkby: „ Плача, когато застана върху мравка или муха. Не бих могъл да нараня някого по този начин. ” Той обаче призна, че е снимал дамата без нейното единодушие. Той продължи: „ Наистина се мр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР