кадри Нова телевизияЗрителите се притесниха за журналистката и панелист в

...
кадри Нова телевизияЗрителите се притесниха за журналистката и панелист в
Коментари Харесай

Зрителите се притесниха за Патрашкова

кадри Нова телевизия

Зрителите се тормозиха за журналистката и панелист в „ На кафе “ Кристина Патрашкова. По-наблюдателните виждат в последните дни смяна.



На врата на журналистката се вижда мрачно леке от едната страна.

Според хората, които постоянно и деликатно гледат предаването на Гала, то не е напълно от скоро там, само че Патрашкова го е прикривала с грим, яки или шалчета. В последните две излъчвания обаче журналистката е спряла тези опити.

Малко необичайно е, че в „ На кафе “ екипа постоянно споделя много персонални и съкровени неща, само че казусът на Криси Патрашкова не е издигнат досега.

Гала и екипа ѝ приключиха седмицата, в която честваха рождения ден на водещата, а незабавно по-късно деня на виното и любовта, във флиртаджийско въодушевление.



Дамите от екипа се постараха да бъде „ горещо “ в студиото. Лора Капустина-Милев се появи с много надълбоко деколте.



Водещата на туристическата графа Гергана Змийчарова пък демонстративно се разноски из студиото, с цел да могат операторите да снимат съвършените ѝ крайници.



Най-големия флирт на Гала обаче се видя в четвъртък, когато тя без никаква причина мушна молива си в косата на любимеца си Дарин Ангелов. Закачката ѝ беше леко детска, само че очевидно двамата към този момент са си толкоз близки, че няма проблем да се държат като възпитаници.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР