кадри Нова телевизияВодещите на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор

...
кадри Нова телевизияВодещите на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор
Коментари Харесай

Виктор и Мира се изумиха за какво глобяват в Гърция със 100 евро

кадри Нова телевизия

Водещите на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев и Мира Иванова останаха толкоз сюрпризирани от нова санкция по пътищата в Гърция, че взеха решение да създадат особено включване от южната ни съседка, с цел да ревизират мълвата. А тя е, че там могат да ти вземат 100 евро за това, че караш колата си навлечен с дебело яке или палто. Според гръцкия устав, това евентуално затруднява придвижванията на лидера и основава заплаха.



От Гърция журналистката Бойка Атанасова удостовери, че новата санкция в действителност е въведена. Тя е в действие отпреди 2 месеца, само че към момента няма случаи, в която да е налагана.

„ Колко дебело може да е дебелото палтото? “, изумено попита Мира Иванова.

„ Кой преценя, локалният гръцки катаджия? “, добави не по-малко сюрпризиран Виктор Николаев.



Колкото и странна да наподобява глобата за българските водачи, които посещават Гърция, те би трябвало да имат поради, че има и други нови правила, които се стягат. От август няма 50% отстъпка от санкциите, в случай че се платят бързо. Облекчението е анулирано и всичко се заплаща в цялостния размер.

Журналистката заяви също, че в Гърция е въведено ново празнично работно време на магазините. Те ще затварят в 21 часа в делнични дни и в 18 часа в събота. По принцип в Гърция е неразрешено магазините да работят в неделя, само че интервала на празниците от 17 декември нататък, те ще могат да посрещат клиенти.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР