кадри Нова телевизияСериозно напрежение се усети в понеделник сутрин между

...
кадри Нова телевизияСериозно напрежение се усети в понеделник сутрин между
Коментари Харесай

На Гала ѝ писна, натовари Дарко Ангелов с унизително наказание

кадри Нова телевизия

Сериозно напрежение се усети в понеделник заран сред водещата на „ На кафе “ Гала и панелиста Дарин Ангелов. Актьорът и звездата на Нова телевизия постоянно вършат сценки, в които сякаш се карат и се държат остро един към различен, само че този път спорът си беше същински.



Гала показа при започване на предаването, че през почивните дни е била във Велинград, където било същинска зимна приказка. Докато тя описваше чудните гори и чувството от тях, Дарко много злобно изкоментира: „ Хм, във Велинград ще ми ходи… “

Думите му не се чуха изключително, само че Гала се засегна. Тя побърза при първа опция да накаже Дарин Ангелов. След репортаж за татко, който се облича като балерина поради щерка си, водещата подреди на артиста да се появи идващия път в предаването по пачка.



Ангелов, който постоянно е правил панаири в ефир, само че единствено по своя самодейност, очевидно се ядоса, че някой му диктува актьорски задания. Той обаче одобри предизвикателство, като в това време преднамерено акцентира, че ще се появи в „ На кафе “ след няколко дни, тъй като „ ще разнася славата на българската просвета “. Дарко ще е на гастрол в Тулуза, Франция.

„ И дето казваш „ във Валинград ще ми върви “ – бях на фотоси “, съобщи троснато Гала.



Дарко не остана задължен, и стартира преднамерено да се държи по този начин, че да нервира шефката си. Той откри метод да вкара обичаната си в последно време дума „ сюргюн “ в диалога, изпусна репликата „ чий ще го ядеш “, кълчеше зад тила на Гала.



„ Ще ти обърша един! “, заплаши Гала. В понеделник екипът панелисти в „ На кафе “ и без друго беше с човек малко. Отсъствието и на Дарин Ангелов от предаването в идващите дни сигурно ѝ основава проблем.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР