кадри Нова телевизияС наближаването на Св. Валентин Гала и панелистите

...
кадри Нова телевизияС наближаването на Св. Валентин Гала и панелистите
Коментари Харесай

Гала изчерви зрителите, сложи знак „само за възрастни“

кадри Нова телевизия

С наближаването на Св. Валентин Гала и панелистите ѝ взеха да не помнят, че ги гледат и деца и от ден на ден се държат като че ли „ На кафе “ е късно вечерно шоу. Разговорите сякаш се въртят към любовта, само че някак все се разискват най-вече плътските наслаждения.

Покрай деня на влюбените панелистите и в частност Дарко Ангелов не стопират да приказват и за този, който го предхожда. 13 февруари е рожденият ден на шефката. Тогава Гала става навършва 57.



Гала видимо скромничи по този мотив и сякаш не желае да се загатва персоналния ѝ празник в ефир. Когато обаче това е съпроводено с похвали какъв брой добре наподобява за възрастта си, тя бързо се разтапя в богатства усмивка. Подмазването на Дарко очевидно не я нервира, откакто в петък заран тя разреши артистът даже да я целуне.



Гала се изкара скромна за идното празнуване, като съобщи, че на рождения си ден няма да пристигна на работа, тъй като не желае да е център на внимание, а на Св. Валентин ще си е у дома, с цел да гледа началото на новия сезон на „ Един за различен “. Естествено, никой не има вяра изключително на приказките ѝ, изключително откакто единствено ден по-рано сподели, че си чака подаръците за всички празници и посъветва мъжете да не се скатават.



Пиперливата тема в „ На кафе “ в петък обаче стигна върха си, когато в студиото влезе Нина Николина, която се беше подготвила в детайли с образци от „ блажния фолклор “. Това наименование носят българските национални приказки, песни, гатанки и така нататък, които са от време на време с искрено нецензурно наличие.



Макар певицата да спести най-скандалните образци на умотворенията на националния талант, Гала и редакторите се застраховаха с алена точка, че наличието е единствено за пълнолетни. Естествено това беше по-скоро алегорично, а появяването на знака по-скоро единствено е изкушила феновете да усилят звука.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР