кадри Нова телевизияДжулиана Гани се превърна в голямата изненада в

...
кадри Нова телевизияДжулиана Гани се превърна в голямата изненада в
Коментари Харесай

Виктор и Мира се изумиха от думите на Джулиана Гани по техен адрес

кадри Нова телевизия

Джулиана Гани се трансформира в огромната изненада в „ Като две капки вода “, а осъществяването ѝ на „ Шарени бонбони “ в облика на Тони Дачева върна към нов живот забравения шлагер на оркестър „ Кристал “. Хората не стопират да разискват изявата на риалити звездата и да си тананикат песента. Това пък завоюва на Гани посещение в утринния блок на Нова телевизия, освен това тъкмо в сряда, на рождения ѝ ден.



Водещите Виктор Николаев и Мира Иванова я посрещнаха като глътка пресен въздух, след доста натоварено с политика и тежки разкрития предаване. Джулиана пък ги завоюва със своята непринуденост в държанието и устрема си да гледа положително на живота.

„ Аз нямам театрална тресчица по принцип, само че като се качих в асансьора към сцената, ми изтръпнаха зъбите “, призна Гани. Тя акцентира, че счита заниманието за най-важното в „ Капките “ и че не желае да завоюва непременно.



Моделът показа, че най-трудно било да направи погледа на Тони Дачева, който бил значим. „ Казаха ми, че би трябвало да е по-невинен, моят очевидно не е почтен “, разяснява рожденичката, която същински размесели водещите на „ Здравей, България “.



Джулиана Гани употребява случая да каже суперлативи за гримьорите на „ Капките “. Тя сподели, по какъв начин гримът, с който са скрили татуировките на ръката, продължава с дни да не пада. Мъжът ѝ пък не могъл да я познае, откакто я създали като Тони Дачева. Гани издаде също, че чества с огромен ваучър рождения си ден, с цел да бъде по-весело.



Моментът, който трогна дефинитивно Виктор и Мира обаче пристигна в края на изявлението.

„ Вие сте най-позитивните водещи, при които съм била! “, съобщи Дулиана.



„ Ето, споделиха ли ви го?! Някой трябваше да го каже! “, развълнува се Виктор Николаев.

„ Не ни го споделят постоянно “, призна също толкоз прочувствено Мира Иванова.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР