Кадри: Нова телевизия“: Завистта на Дарко изби по Нова: Гала

...
Кадри: Нова телевизия“: Завистта на Дарко изби по Нова: Гала
Коментари Харесай

Завистта на Дарко изби по Нова: Гала се направи, че не го чу

Кадри: „ Нова телевизия “: Завистта на Дарко мазета по Нова: Гала се направи, че не го чу

Дарин Ангелов постоянно става център на внимание в предаването „ на кафе “ по „ Нова телевизия “ с държанието си, което от време на време се харесва, а различен път нервира феновете на „ Нова телевизия “. Той съвсем постоянно стои най-близо до водещата Гала и доста пъти й прави похвали, прегръща я и разяснява разнообразни тематики с нея.



Днес обаче артистът се почувства един тип подценен от предаването. В ефира онлайн от Дубай се включи една от репортерките на „ На кафе “ – Ася Енева. Гала показа, че тя ще остане там известно време и всеки четвъртък ще споделя разнообразни любопитни вести в утринното предаване.



Енева призна, че се намира на „ Палмата “ – място, на което има доста вили и жилища на холивудски звезди и авторитетни богати хора. „ Вчера играхме волейбол и фризби до жилището на Стивън Сегал “, разкри Ася.



Дарин Ангелов очевидно завидя на колежката си и възкликна незабавно след включването на Енева: „ Защо всички в това предаване пътуват нанякъде, а аз не? Какво става? “



Въпросът му бе подминат от Гала и останалите й сътрудници от панела, които продължиха да приказват за Ася. „ Асето всички доста я харесват на всички места по света. Знаете, тя е живяла в Италия, обикаля на всички места, ходила е под дърво и камък, показвала ни е “, сподели 56-годишната плевенчанка.



Ангелов обаче я прекъсна и със недопечен звук й сподели: „ Ти се правиш, че не ме чуваш, само че аз ще те запитвам и в рекламите! “

„ Какво бе, Даре? “, попита Гала.



„ Защо всички в това предаване пътуват нанякъде, а аз не съм мръднал от тук? “, повтори артистът.

„ Ама ти имаш представления бе, Даре “, побърза да го успокои Георги Блажев.



„ Оооо, правилно “, установи той.

„ Ние ли сме повода, в случай че те пусна? Хайде да забележим! Не сме ние повода “, завърши тематиката Гала.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР