Кадри: Нова телевизияВодещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор

...
Кадри: Нова телевизияВодещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор
Коментари Харесай

Виктор Николаев се възмути от името на столичен квартал

Кадри: " Нова телевизия "

Водещият на утринния блок на " Нова телевизия " Виктор Николаев направи любопитен коментар преди минути. Той и колежката му Мира Иванова демонстрираха разнообразни сигнали от свои фенове.



Един от тях съществено възмути двамата екранни сътрудници. Става дума за дупки в столичния квартал " Модерно предградие ".



" Улица в сериозно положение, на която ни обръща внимание Стоян. Снимките са от улица " 357 " в квартал " Модерно предградие ". В София е това. Както се вижда тя е в сериозно тежко положение, написа Стоян. Няма канализация, даже асфалт. Отпадните води миришат отвратително и текат по самата улица, която крие заплаха от болести. Моля да помогнете като се свържете с регион " Връбница " или попитате за какво по улицата се бави и не се построява канализация. Жителите на тази дълга 1 километър улица би трябвало да живеят в такава среда ", сподели Мира.



" Добре, за какво по този начин са го кръстили? Защо не е единствено " Предградие ". С това " модерното " начело ставаме смешни. Като демонстрираме " Модерно предградие " нормално са такива сигналите за една такава никаква инфраструктура там. Много строителство, а към него е това ", възмути се Виктор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР