кадри Нова телевизия: Мария прецака водещата на Нова и каза

...
кадри Нова телевизия: Мария прецака водещата на Нова и каза
Коментари Харесай

Мария прецака водещата на Нова и посочи най-опасния човек за нея

кадри Нова телевизия: Мария прецака водещата на Нова и сподели кой е най-опасния човек за нея

Поп фолк звездата Мария безусловно отхвърли да дава отговор на въпросите за домашното принуждение, на което е била подложена от мъжа си.

В студиото на Нова телевизия тя съобщи, че избира персоналният ѝ живот да си остане персонален. Певицата като че ли спря да чува въпросите на водещата Анна-Мария Конова, която няколко пъти без триумф се опита да научи освен това за грозното събитие, което се случи неотдавна.



Мария даже не сподели дали връзката ѝ с Мирослав Соколов е завършила след побоя и ареста му, който е по обвиняване за опит за ликвидиране. Тя сподели, че са се изговорили и изписали доста неистини по случая, само че дружно с това не сподели каква е истината.

“Груби и погрешни неща се споделиха ”, разяснява фолк звездата и добави, че има хора, които очевидно са желали 3 минути популярност за нейна сметка. От друга страна, певицата съобщи, че е приела, че е “медиен облик ” и спекулации към нея ще има непрекъснато.


“Нито препоръки ще давам, нито ще разгадавам персоналния си живот ”, отсече Мария.
Тя разяснява също, че в страната има органи, които се грижат за сигурността на хората и това съгласно нея е задоволително.

Прочулата се като Мара Отварачката изпълнителка обаче не пропусна да благодари на всички свои сътрудници, изключително на фолк певиците, които застанаха на нейна страна в обществените мрежи. Когато говореше за това, кои са най-близките ѝ хора, Мария постави преди всичко сътрудниците си, след това фамилията и почитателите си.



Певицата обаче сподели много неща за връзката си с щерка си Марая. “Вече не съм педагог, а по-скоро най-хубав другар ”, разяснява тя връзките с детето ѝ, което към този момент е младеж. “Децата си потеглят в един миг, тъй като не са наша благосъстоятелност ”, сподели още Мария. Изпълнителката, която към този момент е на 41 съобщи също, че тя самата си е най-опасния човек за себе си.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР