Кадри: Нова телевизия“ и БНТ: Рачков се подигра брутално в

...
Кадри: Нова телевизия“ и БНТ: Рачков се подигра брутално в
Коментари Харесай

Рачков се подигра брутално в Капките на футболните национали преди мача с Унгария

Кадри: „ Нова телевизия “ и Българска национална телевизия: Рачков се подигра брутално в Капките на футболните национали преди мача с Унгария

Един от водещите на „ Като две капки вода “ Димитър Рачков се изгаври с футболните национали на България. Това стана в последното издание на риалитито за певчески фалшификати нощес. 50-годишният бургазлия на два пъти си направи смешка с играчите на Младен Кръстаич.

Първият път бе след осъществяването на Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които извършиха дуета на Мадона и Бритни Спиърс от 2004 година „ Me against the Music “. След като направиха песента си те обсъждаха представянето си с водещите Рачков и Герасим Георгиев-Геро, като Ралица показа: „ Дадохме максимума от себе си за това осъществяване “. Тук Рачков я засече: „ Вие като българския народен тим по футбол – и те максимума дадоха от себе си„.


Малко по-късно водещият за повторно подхвана футболните национали на България.
При изчисляването на оценките на участниците Рачков забърка комплицирана формула за установяване на резултата:

„ Това даже не е формула, уважаеми фенове. Това е обикновена аритметика. Крайното класиране се получава като към головете, маркирани от българския народен тим по футбол за последните три години – това са три гола и половина, прибавим изборната интензивност към 7,30 в Полски Тръмбеш – четирима до пет души, едно дете, изваждаме пътуващите за Великден в Гърция – там е фраш, по-късно слагаме в скоби за погрешно паркиране, Хилда. И изваждаме корен квадратен на шести долу без анестезия “.



Припомняме, че България започва със загуба новия квалификационен цикъл за европейското състезание по футбол през 2024 година. Нашите паднаха с 0:1 вкъщи от Черна гора.



Рачков постоянно се майтапи както с журито и участниците, по този начин и с други формати. В предните издания на този сезон на „ Капките “ бургазлията сподели, че „ Сървайвър “ ще бъде извоюван от последния, който остане да го гледа, а също така непрекъснато си прави майтапи и с „ Ергенът “.

Снощи бе едно от най-силните издания на шоуто по „ Нова телевизия “ а спечелилият Владимир Михайлов реализира най-високия резултат в историята на предаването, печелейки със 111 точки поради осъществяването си като Фреди Меркюри на песента „ Бохемска рапсодия “ на Queen.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР