кадри Нова телевизия: Гала и Лора ги няма в ефир,

...
кадри Нова телевизия: Гала и Лора ги няма в ефир,
Коментари Харесай

Гала и Лора ги няма в ефир, има катастрофа

кадри Нова телевизия: Гала и Лора ги няма в ефир, има злополука

Цялата Нова телевизия изтръпна тази заран, тъй като програмата ѝ беше на косъм да се провали. Точно в края на утринния блок на Никулден водещите му Мира Иванова и Виктор Николаев откриха, че сътрудниците, които би трябвало да продължат програмата. Стресиращата за всички в малкия екран обстановка стана толкоз непечена, че те приключиха „ Здравей, България “ с предизвестие.



Виктор Николаев предизвести, че Гала може да не стигне в точния момент до студиото, същото може да се случи и с водещата на Нова нюз Лора Инджова. Причината е злополука. Пътният случай, който за благополучие приключи без жертви, блокира изцяло столичния бул. „ Александър Малинов “.



 

„ В „ На кафе “ са огромен панел, ще се оправят “, разяснява Николаев и позна. Предаването беше намерено от Кристина Патрашкова, тъй като Гала още не беше пристигнала. Тя се появи въпреки всичко, освен това тъкмо в точния момент, тъй като Дарко Ангелов беше почнал да импровизира стихчета от рода: „ Гала закъсняла, щото доста спала, тъй като се раздала… “ и така нататък



Глупостите му бяха прекратени от Гала, която небрежно описа каква е обстановката. „ Един час закъснях, можех да отида да взема един шаран “, тюхкаше се водещата. Тя сподели, че от доста напрежение да мине по този начин и не видяла тъкмо каква е злополуката. „ Помислих си да потегли пешком, само че беше надалеч “, разяснява Гала.



Колегите ѝ допуснаха, че в случай че хората са я били разпознали, може би са щели да я оставят да мине по-бързо. „ Задръстването беше такова, че колите за спешна помощ едвам минаха “, отвърна водещата.



Лора Инджова, която също е била в тапата, също съумя да стигне на време до работа, с цел да седне в стола на водещия по Нова телевизия. Въпреки стресиращата обстановка, програмата на Нова телевизия продължи без вреди.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР