Кадри социални мрежиПостъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много

...
Кадри социални мрежиПостъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много
Коментари Харесай

Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри обществени мрежи

Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове претърпяха финалистките в „ Ергенът “ 3 откакто стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не приключи с пръстен.

Голямото отчаяние бе изписано на лицата им и до последно не имаха вяра, че това се случва. Сега откакто е минало време от случката Магдалена сподели, че въпреки всичко не си е тръгнала с празни ръце от приключението.


`); break case width
“Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му за проектите си. ” Така се случи и с мен, когато потеглих за „ Ергенът “ с вярата да намеря мъжа на фантазиите си. Вместо това открих нещо, което може да се окаже доста по-ценно – същинско женско другарство.

Една от най-незабравимите ми нощи там беше, когато с Кати и Вал, легнали в тревата на двора, бяхме очевидци на нещо вълшебно – дъжд от падащи звезди. Беше ни традиция – скрито се измъквахме от къщата по пижами, завити с дебели одеяла, лягахме в тревата и се взирахме с часове в небето, разказвайки си за живота ни на открито. Осъзнавахме какъв брой сме разнообразни, само че и какъв брой доста си даваме една на друга.

Екатерина – непорочност, деликатност и романтика!
Валерия – полуда, пристрастеност и храброст!

Въпреки че не намерихме любовта, ние открихме сърцата си едни за други.

Обичам ви! Благодаря ви! 



Трите дами са най-хубави приятелки в този момент и споделят, че са признателни на предаването за щастието да ги събере на едно място и наподобяват щастливи.

Случи се тъкмо това, което искаше Алек за тях, да не обират негативите. Върху неговата глава се изсипа всичкия негативизъм, той пое цялата ненавист, която се очакваше като реакция след този процес на събитията.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР