кадри: Фейсбук/Яна Маринова: Нечовешко завръщане с крака във въздуха: Яна

...
кадри: Фейсбук/Яна Маринова: Нечовешко завръщане с крака във въздуха: Яна
Коментари Харесай

Фурор с Яна Маринова: Изми срама от Капките с крака във въздуха

кадри: Фейсбук/Яна Маринова: Нечовешко завръщане с крайници във въздуха: Яна Маринова изми срама от Капките

Актрисата Яна Маринова в последно време понесе жестоки удари по своята благозвучност поради подправеното пеене в “Като две капки вода ” по Нова телевизия.



Каквато и непукистка да е любимката на феновете, рецензиите към нея граничат с унижението, а в случай че знаем нещо за нея, то е, че не понася такова отношение. Вероятно това е причина Яна да пусне видео във Facebook, което потвърждава, че даже и да не може да пее, тя се слива с ритъма, хармонията и мелодията съвършено посредством танца.



Маринова показва в клипа забележително умения в латино танците, като извършва благодарение на професионален сътрудник комплицирани и на моменти даже рискови фигури.

Тя обаче се оправя чудесно със комплицираната хореография, която е много предизвикателна.



Както излиза наяве от обяснението към видеото, то в действителност е много остаряло, най-малко на 5 години. Танцът е от кино лентата “Привличане ”, който излезе на екран през 2018 година.



“Много постоянно ме питат дали в действителност танцувам аз във кино лентата “Привличане ”, ето видео, когато занапред учехме танца с Атанас Месечков, който е и танцов хореограф на лентата.

Е, тук още не вършим главната поддръжка във въздуха, която изпълняваме във кино лентата, само че след много мои опити и тежка травма, която предизвиках на Наско,

успяхме да осъществим това рисково комбиниране, което можете да видите, в случай че гледате “Привличане ”, това написа Яна Маринова във връзка осъществяването си.


Старо или не, видеото провокира същински възторг измежду хилядите почитатели на актрисата.
То е следващото блестящо доказателство, че разчитайки на доста работа, Яна Маринова стига до резултати, които остават недостъпни за доста нейни сътрудници.

 

Наскоро тя приказва още веднъж за латино музиката и танците като огромна нейна пристрастеност, която и оказва помощ да се оправя с мрачните настроения и положения, които не са ѝ непознати, като на всеки същински актьор. Лайковете се сипят под обявата ѝ в обществената мрежа като същински проливен дъжд.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР