Кадри Фейсбук, Бойко БорисовПътник към Велинград установил вчера лъжа на

...
Кадри Фейсбук, Бойко БорисовПътник към Велинград установил вчера лъжа на
Коментари Харесай

Пътник към Велинград: Отклоняваха колите заради посещението на Борисов. Казваха, че има катастрофа

Кадри Facebook, Бойко Борисов

Пътник към Велинград открил през вчерашния ден " неистина " на КАТ. Възмутен жител разгласява изострен пост в страницата си във Facebook. По думите на Вихрен Матев, пътувайки през вчерашния ден към Велинград, е бил отклонен от полицейска кола още при Септември. На него и на стотици други по маршрута е казано да минат през Белмекен и Юндола поради злополука. По -късно излиза наяве, че “катастрофата ” е министър председателят Борисов, който през вчерашния ден беше на посещаване във Велинград, оповестява

Публикуваме, без редакторска интервенция, целият текст:

Тръгвам през днешния ден за Велинград. Още на Септември полицейска кола ме отбива от пътя: " Ако пътувате за Велинград - би трябвало да заобиколите през Белмекен и Юндола, тъй като има злополука ". Едва вечерта узнавам, че въпросната " злополука " се назовава Бойко Борисов, който бил на посещаване във Велинград с джипката си и с цел да не му се мотае някакво си простолюдие пред колата - дал напътствие да отбиват целия трафик през Юндола и Белмекен.

Даже не съм засегнат. Потресен съм! Този човек в действителност е злополука за България! И жалките останки от тази злополука би трябвало да бъдат разчистени из корен след месец, по време на парламентарните избори!
 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР