Кадри: БТВВулгарността на някои от участничките в Ергенът се проявява

...
Кадри: БТВВулгарността на някои от участничките в Ергенът се проявява
Коментари Харесай

Ергенът взе Катя с хеликоптер. Виктория: Дано да падне или да се качи на перката

Кадри: БТВ

Вулгарността на някои от участничките в " Ергенът " се демонстрира още в първите епизоди.



Днес Алек Младенов насочи първата си покана за среща с една от участничките. Той избра модела Екатерина, а още по-интересното бе, че пристигна да я вземе с хеликоптер от къщата, а по-късно двамата потеглиха да обикалят от високо гръцкия остров Родос.



Изборът му не се понрави на огромна част от участничките, а най-активна в отрицанието си бе Виктория, която работи в Българския футболен съюз, където е управител футбол и обществена отговорност.



30-годишната Асенова бе безапелационна, че 25-годишната й съперничка не заслужава да е първи избор на Младенов и се усъмни в това, че срещата я радва, защото не видяла в нея страсти.



" Аз в случай че бях на нея, щях да подскоча и така нататък Тя беше като теле в железница. Не знам Катето дали ще се разплаче, само че на мен ми идва да се разплача доста. Разочарована съм, да. Но се надявам да падне някъде по пътя. Но най-малко може да се качи на перката да й пристигна акъла в главата ", сподели злобно Виктория.



След Катя се качи в хеликоптера останалите участнички пристъпиха към машината да я изпратят и желаеха от Алек такава среща и за тях.



Малко по-късно Виктория се разплака и упрекна Екатерина, че играе игра и се прави на почтено момиче. " Всеки заслужава среща, само че не мисля, че първият избор беше ОК. Тя е тиха вода, подвежда Алек, че е сантиментална, а в действителност е тук с друга цел ", продължи да се ядосва служителката на БФС.



Някои от останалите девойки се пробваха да я успокоят, че ще има още доста срещи в риалитито.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР