кадри bTVВъв вторник вечер зрителите научиха новина за Сървайвър“, която

...
кадри bTVВъв вторник вечер зрителите научиха новина за Сървайвър“, която
Коментари Харесай

Оцеляването на Мария в „Сървайвър“ роди две теории за измама с sms-ите

кадри bTV

Във вторник вечер феновете научиха вест за „ Сървайвър “, която беше предстояща от дълго време – промяна регламента, по който участниците ще отпадат от играта. Досегашната система с sms-ите на феновете обаче взе последната си жертва – треньорката по джудо и самбо Александра, преди да се вкарат дуели сред номинираните, като метод за оцеляване и отпадане. Като цяло и двете събития провокираха разпалване на теориите, че предаването е авансово нагласено и в него са позволени доста способи, по които избрани участници да оцеляват по-лесно от останалите.



Много фенове виждат доказателство за това в оставането на Мария от племето на „ Войните “. Кампанията против нея в обществените мрежи е много мощна и постоянно минава в откровени и незаслужени обиди към инфлуенсърката.



Покрай оцеляването ѝ се стартират общо взето две леко тайни версии за операция, които си кардинално си опонират. Едната е, че цялото гласоподаване с sms е машинация, по този начин малкия екран и операторите единствено печелят от феновете, без вота да се регистрира. В последна сметка продуцентите сами вземат решение кой да си върви.

Другото пред състояние е, че инфлуенсърката Мария има проведена „ войска “ от хора, които да пращат известия за нея. Към това се прибавят и подмятания, че зад спасяването ѝ може да стои и богат спонсор. Тъкмо поради това sms-ите отпадат от „ Сървайвър “ преди абсурдът да е прекомерно огромен, настояват последователите на тази версия.



Естествено, „ Сървайвър “, продуцентите му и bTV имат публично пояснение за хода на играта, което няма нищо общо с развиваните теории. Въпросът е към този момент дали то или конспирациите ще обзет по-голяма част от публиката. И той е много наболял, тъй като от ден на ден фенове декларират, че са изгубили както предпочитание да гледат, по този начин и доверие в „ Сървайвър “. И както беше и през цялото време, водещият Ваня Джаферович се подрежда измежду главните аргументи за това.



Ето някои мнения в тази тенденция:

„ Гледа ли го още някой отва предаване? Аз се пробвах първите 4 епизода. Е няма такава досада този сезон. А Джаферович с неговия прелестен български способства към пренасочване към Китчъна. За поредна година мога да кажа, че Игри на волята се оправят доста по добре. “

„ Снощи превключих на Сървайвър с желанието да го виждам. В този миг Джаферович обясняваше, по какъв начин участниците би трябвало да ДРЪПАТ въжето. Веднага минаха на идващото предаване. Този водещ е засегнатост за нас, феновете на Българската телевизия. “

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР