Кадри: БТВТази вечер стартира третият сезон на риалитито Ергенът по

...
Кадри: БТВТази вечер стартира третият сезон на риалитито Ергенът по
Коментари Харесай

Новият ерген си забрави името като видя първата жена, а пожарникарка му взе акъла

Кадри: БТВ

Тази вечер започва третият сезон на риалитито " Ергенът " по БТВ. Стартът бе с над 5-минутен видеоклип, анонсиращ протичащото се през идващите три месеца. Там се видя, че и тази година ще има много кавги, сълзи, закани, обиди и... обич. Както е известно, епизодите са към този момент снимани и ще се предават до май.



Тази година рилитито се реалокира от Турция в Гърция - на Родос, източният кей на Гърция, определян като перлата на Егейско море. Участват 26 дами, които ще се борят за сърцето на Алекс - 28-годишен мъж, който взе участие в фамилен бизнес в областта на логистиката.



" Имам три сестри и един брат. Израстнал съм с доста обич. Всеки от фамилията ми е тръгнал по пътя си, само че като се съберем на едно място вършим луда хомогенна примес. Баща ми е образец за подражателство - можещ и постоянен мъж. На масата като седнем против него има пет деца, аз би трябвало да го удрям с едно най-малко. С майка ми връзките ни са съкровени и дълбоки. Зад всеки сполучлив мъж стои мощна жена. Аз съм възмутителен романтик ", сподели Александър Младенов. 



В началото водещият на риалитито Наум Шопов-младши му съобщи годежен пръстен, който да държи в себе си преди да реши на коя от кандидатките за сърцето му да го даде.



Алек призна, че има вяра в любовта от пръв взор, само че Наум го посъветва да не се влюбва още през днешния ден, тъй като в случай че даде пръстена ще прецака шоуто. 



Русенката Катерина, която е модел, бе първата от участничките, които прекрачиха прага на къщата. Тя е дете от разбъркан брак сред българин и рускиня. Алек сподели, че напряко си е не запомнил името като я е видял.



Малко по-късно той загуби мозъка и дума, защото втората участничка дойде със сирени. Габи бе в пожарна кола, защото работи като пожарникарка.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР