кадри bTVСочената за основен фаворит на журито и конкретно на

...
кадри bTVСочената за основен фаворит на журито и конкретно на
Коментари Харесай

Фаворитката в “Мастършеф” Лора стана агресивна, иска да разбива глави

кадри bTV

Сочената за главен любимец на журито и съответно на началник Кустев миска Лора взе да си изтърва нервите в “Мастършеф ”. Тя направи много чудноват коментар откакто ѝ се наложи да употребява чук, с цел да разбие кокосов орех. Лора го направи шумно и демонстративно, блъскайки го с чук в железна купа, което стресна всички в студиото.



“Не мога да опиша какъв брой е прелестно да удряш с този чук по този кокосов орех. Представих си главата на някои хора ”, съобщи атрактивната участничка. От думите ѝ по този начин и не стана ясно дали приказва за конкуренцията или пък за съответен член на журито.



Така или другояче, Лора остана най-малко за малко на назад във времето в петъчния епизод на предаването. Тя не пропусна случая да се прояви като същинска глезла в следващото леко отблъскващо предизвикателство. А то пристигна под формата на жив рак.



Вероятно никой не се изненада, че тъкмо ракът на Лора съумя да избяга от плота и потегли да се разхожда из студиото. Освен това миската реши да печели точки пред по-гнусливата част от публиката, като пожали речното животно. Същото направи и Мелят, която като същински веган избра да не убива рака си.


Кустев даде скъп съвет по какъв начин се вари жив рак по-хуманно
Петя, която в последна сметка се оправи най-добре със задачата, съобразително реши, че без живия артикул мъчно ще впечатли Кустев, Таралежков и Сарафов. Макар и на нея да ѝ беше тъжно да вари живо създание тя го направи. А началник Кустев и оказа помощ със съвет по какъв начин да го направи една концепция по-хуманно. Той ѝ изясни, че в случай че пусне рака във врялата вода с главата надолу, няма да се мъчи дълго.



В кулинарното шоу се вижда и нова наклонност. Съдиите започнаха да стават много по-взискателни както към ястията, по този начин и към хигиената на готвене. От самото начало шефовете подлагат на критика нейната липса, а началник Кустев е като бомба със закъснител, която следва да избухне тъкмо по тази тематика.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР