кадри bTVСиноптикът Боби Лазаров има славата на ходещата енциклопедия на

...
кадри bTVСиноптикът Боби Лазаров има славата на ходещата енциклопедия на
Коментари Харесай

Виктория Готева-Димитрова натри носа на всезнайкото Боби Лазаров

кадри bTV

Синоптикът Боби Лазаров има славата на ходещата енциклопедия на bTV и минава за по-начетен от сътрудниците си. Той обича да показва знанията си и пред феновете, като най-често прави това със самочувствие, че е постоянно прав.

В началото на новата седмица обаче опитният публицист беше заловен в неточност онлайн в ефир от амбициозната новинарка Виктория Готева-Димитрова. Лазаров самичък се вкара в капан, като пусна новината, че симпатично животно от Зоопарка в Бургас си търси осиновители, които да обезпечават средства за развъждането му.



Синоптикът назова животното „ алпака̀ “. Съпругата на Евгени Димитров-Маестрото обаче незабавно го засече, че ударението му е погрешно. Алпака̀та е сплав, от която се създава кухненска посуда, а названието на животното е с акцентиране на втората сричка – алпа̀ка, съобщи чаровната водеща на новините.



Тя добави, че е направила изследване по тематиката и разкрила, че названието на бозайника, сходен на лама, е признато да се произнася с акцентиране в средата на думата, само че това още не е записано публично в речниците.



„ Винаги има такива думи, които… “, стартира да се оправдава Боби Лазаров, само че беше пресечен на средата да изречението от Мария Цънцарова и Залтимир Йочев. Водещите усетиха, че езиковия спор рано заран няма да докара до нищо положително.
Цънцарова и Йочев се пробват да понижат гафовете до най-малко


По време на постоянната раздумка на канапето в студиото, Цънцарова и Йочев избраха да приказват главно за разгорещените разногласия за арт инсталацията пред храм-паметника „ Св. Александър Невски “ и дървените греди, оставени на столичната улица „ Шишман “, които би трябвало да станат съвременни пейки.



И двете тематики бяха интензивно обсъждани и най-много охулвани в обществените мрежи и от „ Тази заран “ взеха решение са играят „ на несъмнено “ с тях. Не е загадка, че импровизациите на Йочев и Цънцарова рано заран не постоянно са удачни и постоянно водят до гафове.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР