кадри bTVПепи Бакърджиев разказа невероятна казармена история в сутрешния блок

...
кадри bTVПепи Бакърджиев разказа невероятна казармена история в сутрешния блок
Коментари Харесай

Пепи Бакърджиев заплашил членството ни в НАТО с издънка в казармата

кадри bTV

Пепи Бакърджиев описа невероятна казармена история в утринния блок на bTV, в която показа, че за малко не е провокирал интернационален скандал. Оказа се, че спортният публицист е заплашил здравето на някогашния дипломат на Съединени американски щати у нас Джеймс Пардю.



Всичко стартира от въпрос на новинарката Виктория Готева-Димитрова дали някой от двамата мъже в студиото е ходил в казарма. Тъй като Златимир Йочев е прекомерно млад, Бакърджиев се оказа единствен, който е карал наборна военна работа.
`); break case width


Спортният публицист незабавно се изфука, че е първият ни боец, положил “натовска ” клетва. След като беше помолен за конкретизиране, той изясни, че е служил в ШЗО в Плевен и е от първия набор, който е служил след влизането на България в НАТО. На клетвата им участвал и посланика на Съединени американски щати.

“Понеже ме даваха по малкия екран и бях “мечката ” известна, аз четох войнишката клетва ”, описа Пепи Бакърджиев. Но нещата надалеч не свършват дотук.



“Автоматът има един нож, щик се споделя. То има едни избрани ритуали, обаче тъй като бях доста неумел, и автомата потегли към господин Пардю със страшна мощ. Той направи, както се споделя в бокса, ескиваж. И несъмнено си е споделил: “Боже, боже, какви хора одобряваме в НАТО ”.

Пепи Бакърджиев добави също, че сега като татко на двама синове съжалява, че към този момент няма казарма. “Но както виждам накъде вървят нещата, не знам дали до момента в който пристигна техния набор, няма да вкарат военна работа и за щерка ми ”, добави той.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР