Кадри: БТВЕлена Йончева обвини току що в ефира министър Банов

...
Кадри: БТВЕлена Йончева обвини току що в ефира министър Банов
Коментари Харесай

Елена Йончева разкова управляващите, като размаха документи в ефира. Има фалшифициране, това е корупция и прокуратурата ще го докаже

Кадри: БТВ

Елена Йончева упрекна одеве в ефира министър Банов във подправяне на документи за градежа на Ларгото и ги сподели в ефира. Тя разкри, че в понеделник ще внесе всички документи в Прокуратурата по сигнала за корупция за обекта.

Ето какво съобщи Елена Йончева в „ Тази заран ” по БТВ:

„ Има подправяне на документи от 2015 година, като в Агенцията за държавна финансова ревизия са поръчани и дописани още 3 акта, към първите два. Първият от тези три е за 12 дни, вторият – за 13, а третият – за 6. Тази корупция Прокуратурата ще я потвърди.



Тези актове са подправени, с цел да се потвърдят думите на Банов, че покриват 33 дни, откакто са липсвали в Агенцията за интервала 19. 05.2015 – 3.06. 2015.

Ние ще внесем Прокуратурата сигнала за подпряване на тези документи от 2015 година и че още тогава не са взети 700 000 лв. от страната.

От Министерството на културата приказват за друго заксъснение и напълно друго нещо – че съдят компанията реализатор през 2016 година след  изтичане на анекса на контракта. Тези документални нередности обаче са открити два месеца след предаване на Ларгото от Агенцията за държавна финансова ревизия и чак по-късно Министерството на културата завежда дело, което е длъжно да направи. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР