Кадри: БТВДобра игра в Стани богат направи Росица Георгиева от

...
Кадри: БТВДобра игра в Стани богат направи Росица Георгиева от
Коментари Харесай

Четирима американски президенти спряха писателка в Стани богат

Кадри: БТВ

Добра игра в " Стани богат " направи Росица Георгиева от Шумен. Тя работи в интернационална компания за финансови принадлежности и софтуерни решения и е създател на три престъпни романа.



В публиката като неин жокер бе сестра й Пенка, а когато Ники Кънчев чу това сподели, че му е обичаното име, защото неговата майка се е казвала по този начин.



След първите пет въпроса тя бе запитана: " В кой наш сериал действието се развива в две страни? " - Съни бийч, Домашен арест, Седем часа разлика или Татковци. Росица без проблеми уточни третия отговор.



" Най-високата оценка в кой спорт се назовава ипон? ", бе идващият въпрос, а разновидностите - Тенис, Джудо, Художествена гимнастика и Кърлинг. Тя бързо изключи тенис и художествена гимнастика, само че защото не съумя да реши, изиска жокер 50:50, с помощта на който вярно избра джудо.

След това участничката заключи 2000 лв. като втора сигурна сума, а питането за нея бе: " Кой холивудски артист е бил член на известната момчешка група New Kids on the Block? " Джони Деп, Том Круз, Мат Деймън или Марк Уолбърг. Тук Георгиева реши да се обади на другар - Теодора Цветкова от Шумен. Тя я насочи към Марк Уолбърг и това бе правилният отговор.



" Името на коя кучешка порода не идва от географско наименование? ", я попита по-късно Ники Кънчев, а вариантите, които й даде, бяха Лабрадор, Далматинец, Ваймарнер и Доберман. Тя изключи далматинец и ваймарнер, само че не можа да реши сама и извика сестра си Пенка. С нейна помощ вярно избра доберман и по този начин продължи напред.



Въпросът за 5000 лв. бе " Какво е общото сред президентите Теодор Рузвелт, Удроу Уилсън, Джими Картър и Барак Обама? " - Избирани са за два мандата, Печелят Нобелова премия за мир, Родени в един и същи месец или Имат единствено една брачна половинка. Участничката не знаеше отговора и реши да рискува с един същи месец, само че правилно се оказа, че са носители на Нобеловата премия и по този начин тя си потегли с 2000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР