Кадри: БТВ20-годишен шофьор е задържан за превозването на 37 нелегални

...
Кадри: БТВ20-годишен шофьор е задържан за превозването на 37 нелегални
Коментари Харесай

20-годишният шофьор, заловен с 37 бежанци, не спрял при сигнала на полицията

Кадри: БТВ

20-годишен водач е арестуван за превозването на 37 незаконни бежанци в бус. Той е престъпно проявен и е прочут на полицията, заяви БТВ.

Мигрантите бляха хванати на автомагистрала " Струма " натъпкани безусловно един върху различен. Те към този момент са в девето районно ръководство в столицата, а сега се обискира техният багаж. " Полицаите са работили по сигнал. Те са заловили бус със софийска регистрация във допустимо най-безопасната среда, когато е излязъл на автомагистрала " Струма ". Патрулът, който е подгонил буса с бежанците, в началото е подал сигнал на водача да спре, той не се е подчинил, и е хванат малко по-надолу. След като са отворили каросерията вътре са открили 37 бежанци от афганистански генезис ", описа репортерът на БТВ Емил Митев.



" Групата е следена от Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ". Те са подали сигнала и бусът е спрян на място, което сме решили, че е безвредно. Българин е лидер на микробуса, арестуван е. Контролирано е това задържане.  В момента ние сме създали контролни пунктове, тактически разстановки по места и там подхващаме прекъсвания. Изчакваме, следим автомобила и го стопираме там, където е безвредно. И в случай че сте забелязали, отдавна няма произшествия тъкмо заради тази причина. Хората бяха подготвени, направени са многократни тренировки, тъй че да бъде безвредно ", сподели пък вътрешният министър Иван Демерджиев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР