кадри bTV: Все по-видно е, че момичетата в Ергенът не

...
кадри bTV: Все по-видно е, че момичетата в Ергенът не
Коментари Харесай

Пълен обрат с Евгени: Момичетата не го искат

кадри bTV: Все по-видно е, че девойките в Ергенът не се стараят да го впечатлят, а желаят да приказват с него единствено, с цел да му изяснят какво се случва

Зрителките, които наблюдават от близко “Ергенът ”, започнаха от ден на ден да подлагат на критика държанието на основния воин Евгени. Според тях точно неговото поведение е причина за нестихващите кавги в имението. Те го дефинират като извънредно некомпетентен и без никаква визия за женската душeвност. За някои вторият български Ерген е огромно отчаяние, макар очевидния си огромен гений на музикант. Зрителки на шоуто считат Евгени за толкоз неузрял, че го одобряват като капризно дете.



Някои мнения в действителност разнищват изцяло държанието на пианиста:

“Ергенът този сезон единствено подвига вежди и гледа учудено. Ако можеше да приказва и води смислени диалози множеството щяха да го гледат като потребно изкопаемо и нямаше да са толкоз влюбени в него.А те в този момент търчат по него, тъй като диалога от 3-те реплики, които върти, ги устройва изцяло. Нищо чудно, че нощес не можа да разбере, какво му сподели Елена… ”



“Ами това момче е симпатично и евентуално надарено, само че несъмнено няма грам опит с дамите. Просто едно положително момче, което желае да се държи като мъж, само че въобще не му се получава. Не знам по какъв начин избират какъв да е „ ергенът “, само че в този опит тотално са се провалили. Не желая да наскърбявам момчето и нищо персонално, само че за това предаване (или тази роля) е трябвало да намерят мъж. ”

“Ергенът гребе „ страсти “ и скъпи удоволствия с цялостни шепи, само че в случай че е предразположен на пристрастяване, по какъв начин ли ще си ги доставя след звездния си момент, когато завърши неговия кяр? Психологически, той се показва като малко момченце, попаднало в света на огромни дами, и то не напълно добродетелни – доста слаб избор на актьорски състав ”.



Отрицателните реакции към Евгени се ускоряват от ден на ден поради последните епизоди, в които най-малко няколко от кандидатките за сърцето му избраха да употребяват времето си с него с цел да му разяснят, какво се случва, а не с цел да се опитат да го омайват. Просто държанието на музиканта провокира за тях от ден на ден усложнения и алтернативи, с които би трябвало да се оправят.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР