Кадри БТВ: Слух издаде кой взима 100-те хиляди лева в

...
Кадри БТВ: Слух издаде кой взима 100-те хиляди лева в
Коментари Харесай

Слух издаде кой взима 100-те хиляди лева в Мастър шеф по БТВ

Кадри БТВ: Слух издаде кой взима 100-те хиляди лв. в Мастър началник по БТВ

Феновете на кулинарното шоу „ Мастър началник “ имат към този момент свои любимци и със голямо отчаяние се разделиха с паметния участник, който всички назоваха чичо Митко.

Гъбарят  се показа почтено, даже и без заучени и съвременни техники на готвене, които се толерират от журито.

Простичките, само че вкусни ястия, с които той се показа завоюваха феновете, само че беше ясно че ще отпадне от надпреварата, въпреки всичко има и много красиви участнички, които въпреки и да вършат неточности, някак журито им прости.

„ Чичо Митко, заслужен опит.

Просто в тези 5 мин. останалите бяха по-силни от теб.

Ще ни липсваш доста на всички, а сигурен съм и на феновете. Ела да си вземем сбогом. “, с тези думи журито се раздели с Димитър.



Той внасяше нюанс в предаването, само че феновете се подразниха от това фамилиарничене и някак подценяване на участника поради възрастта му.

Защо изгонихте чичо Митко, като имаше и по-зле сготвени ястия от другите участници? Яйца по Панагюрски с бъркани яйца – е те такова животно няма на никое място.



Всичко беше скалъпено! Умишлено се търсеше метод да бъде отстранен! Беше най-интересните и атрактивен участник!

След него си потегли още един любимец на феновете – Христо, който имаше опцията да се избави и да не взе участие на елиминации.

Но както сподели и той, под достолепието му е да се скрие зад тила на някой различен.



Напред не престават обаче двойката хубавици в шоуто Тоби и Лора, като слуховете сочат, че Лора ще стане огромния победител в този сезон на Мастър началник.

И за приятелката й шоуто се оказа съдбовно, тъй като с един от любимците Осман са си станали очевидно много близки и са прекрачили май границата на професионалните връзки.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР