Кадри БТВ: Сериозни съмнения се появиха за личността на ергенът

...
Кадри БТВ: Сериозни съмнения се появиха за личността на ергенът
Коментари Харесай

Добре ли е? Сериозни съмнения се появиха за личността на ергенът Евгени след снощи по БТВ

Кадри БТВ: Сериозни подозрения се появиха за личността на ергенът Евгени след нощес по БТВ

Кой е той в действителност и какво търси?

Този въпрос с все по-голяма мощ тежи след снощното издание на Ергена.

Дали въобще харесва някое момиче и има ли някаква логичност в избора му?

Голяма изненада сервира Евгени на феновете с решението си да изгони най-харесваното от феновете момиче Меган. Скромното й и страхливо държание стана мотив да се раздели с имението. Това й го сподели и Евгени „ Искаше ми се да си по-смела “.

Не е ясно какво тъкмо търси той в една жена, само че се вижда, че по-активните и напористи дами, които вършат всичко допустимо да му се харесат са желани от него.



Засега две фаворитки се обрисуват и колкото той обръща внимание на едното или другата, толкоз омразата сред тях пораства и Меган не се вписва по никакъв метод в такава среда.
Зрителите дадоха висока оценка за представянето й в предаването.
Успех, Меган! Представи се почтено, без сълзливи мелодрами, интриги и непотребна показност! Не обиди нито една от участничките, в никакъв случай не се изрече незадълбочено за някои или си разреши да критикуваш.

Толкова естествена и чаровна. Жалко, че Евгени има други желания. За мен, беше повече от СМЕЛА, тъй като все пак не изневери на себе си и до последно, без да те познавам, съм уверена, че беше себе си! Без фалш, двуличие и пищност! На които апропо се нагледахме!



Съжалявам за това момиче.
„ Искаше ми се да си по-смела “.
Тоест да му се натискат и завират.
Пфф, единствено лековати дами харесва.
Евалата на Меган по какъв начин усмихната и положителна си потегли.

Свестните и скромните не се толерират толкоз в днешно време. Това предаване е отражение на живота. Колко пъти съм ставала очевидец на това по какъв начин свестни, умни, интелигентни девойки са сами и е доста мъчно да попаднат на мъж. В този ред на мисли Меган е следващото доказателство. Но съгласно мен сред нея и Евгени нямаше химия, колкото и да е прелестна. Желая и триумф. Да срещне мъжа, който ще я оцени и да бъде щастлива. Заслужава го! ❤️ За мен беше Слънцето в това предаване.

Не мога да допускам! Защо? Има ли смисъл към този момент да се гледа това предаване? Това беше най-свястното момиче в предаването…

Борбата за сърцето на Евгени продължава и може би най-напористата ще завоюва, това следва да забележим.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР