Изявлението на принц Хари, че баща му е твърде зает“,

...
Изявлението на принц Хари, че баща му е твърде зает“,
Коментари Харесай

Пренебрежително изявление на принц Хари „ненужно и болезнено за уморения, емоционално крехък Чарлз“ – експерт

Изявлението на принц Хари, че татко му е „ прекомерно ангажиран “, с цел да го види по време на скорошното му пътешестване до Обединеното кралство, е „ излишно и мъчително “ за изтощен крал Чарлз, твърди кралски специалист.

Когато Хари посети родината си предишния месец, с цел да участва на работа в катедралата Сейнт Пол за Игрите на Invictus, спекулациите бяха необятно публикувани, че се чака наново събиране. Но няколко часа след идването си в Лондон, представител на херцога на Съсекс заяви, че няма да има среща с татко му заради натоварения график на монарха.

Това изказване обаче беше оспорено след нови отчети, които настояват, че Хари е решил да отхвърли поканата на татко си, който е подложен на лекуване от рак, да остане в кралска резиденция, тъй като се тормози за сигурността си.

Твърди се, че Хари е отхвърлил офертата, защото не е включвала никакви ограничения за сигурност и вместо това е отседнал в хотел. И съгласно кралския специалист и биограф Ингрид Сюърд, предходното изказване на Х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР