кадри bTV: Поли от “Ергенът: Замълчете, казвам как се сдобих

...
кадри bTV: Поли от “Ергенът: Замълчете, казвам как се сдобих
Коментари Харесай

Поли от Ергенът: Замълчете, казвам как си купих жилище и кола

кадри bTV: Поли от “Ергенът ”: Замълчете, споделям по какъв начин се снабдих с жилище и кола

От няколко седмици едно от най-обсъжданите неща към “Ергенът ” е какво още прави в имението Поли.

Тя несъмнено не притегли изключително Евгени, само че пък и не постави прекомерни старания за му се предложи. Зрителите я нарекоха “курортистка ”, тъй като не се мори с интриги и терзания, а просто се любува на живота в имението един тип наготово.



В изявление с Диана Любенова по bTV, дружно с други отпаднали участнички – Ирина и Виктория, Поли разруши всички критикари и злобари, като разкри, че е една осъществена жена, която сама е постигнала всичко и има право да се държи както си желае.



“Доволна съм от нещата, които съм постигнала в живота.

Учила съм в гимназията и университета, в които съм желала.

две от най-големите фармацевтични компании съм работила, без какъвто и да е било опит, което е доста рядко.

Жилището, автомобила съм си ги купила без финансова помощ от родители и или мъж ”, изясни Поли и по този начин затвори устата на всички, които я подлагаха на критика.
“Мога да се лигавя без предубеждения! ”, заключи фармацевтката.
Поли разкри, че се е жегнала от мненията, че не се държи съответно за 32-годишна жена, поради лиготията, която сподели в “Ергенът ”. Дори баба ѝ, която я насърчила да влезе в риалитито, я разкритикувала, че не е посочила нищо от сериозната си страна.



Виктория и Ирина обаче незабавно скочиха в отбрана на Поли, като обявиха, че всички в имението са имали потребност от нея, с цел да смъква напрежението, което на моменти е било доста мощно.



“Любовта е нещото, което ми липсва и би трябвало да я намеря. Винаги съм била деликатна и поради прекомерното анализиране си заставам сама ”, призна фармацевтката.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР