Кадри БТВ: Ния се готви да напусне ФерматаДо поредната битка

...
Кадри БТВ: Ния се готви да напусне ФерматаДо поредната битка
Коментари Харесай

Ния се готви да напусне Фермата

Кадри БТВ: Ния се готви да напусне Фермата

До следващата борба на арената на селскостопанското риалити „ Фермата “ има още време, само че една от посочените от Канатица дами, по тъкмо Ния към този момент се е примирила, че си потегля. Обезверената участничка даже потегли да събира подписи и послания от останалите членове на тима си.

Тя остана последният покровител на Петър, против който се обърна целия тим.



„ За мен ти постоянно си правил положителни неща, аз неприятно от теб не съм видяла!„, призна татуираната участничка на Петър, след абсурда със земеделеца Жоро и сервитьора Андрей. Двамата от дълго време се нервират на съотборника си от „ Елбетица “, само че в този момент намерено го упрекнаха в двуличие, операция, популизъм и огромно его.
Думите им ядосаха Ния и тя скочи в отбрана на любимеца си.
„ В игрите Петър дава не 100, а две хиляди % от себе си. Прави го освен, с цел да стигне до финала, само че и ние, като тим, също да стигнем там “, съобщи тя.



За разлика от нея, останалите дами в „ Елбетица “ не припадат по артиста и неговите тактики.
Балерината Мартина, актрисата Присияна и продавачката на цветя Еми от дълго време се усещат употребявани като трамплин за упоритостите му.
Ако загубим дуела сигурно Еми няма да си тръгне, тя задвижва колелото на нашия дребен тим. Така тя стартира и открита пропаганда измежду тях да гласоподават против нея и да оставят Емилия още в играта.

За мен тя е един от най-достойните играчи.

Ако не беше Еми доста неща щяха да са ни по-трудни.



Важно е да се върнем всички тук, разясниха между тях Жоро и Андрей. И Ния с тая тениска напряко ми стана зле. Казах й да не избързва.

Настроението и хъса за победа наподобява са на нула в Елбетица и май техния досегашен лидер Петър ще познае, че тима се разпада. Той напълно се отдръпна от тях, въпреки да говореше напълно друго, че ще остане до дъно и ще се бори за тях.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР