Кадри БТВ: Жорката е новия ПетърДуелистите за предстоящия дуел във

...
Кадри БТВ: Жорката е новия ПетърДуелистите за предстоящия дуел във
Коментари Харесай

Жорката е новия Петър

Кадри БТВ: Жорката е новия Петър

Дуелистите за идния двубой във Фермата са към този момент ясни, не се знае единствено по какъв начин ще приключи той. Канатица си избраха за съперници Жоро и Присияна от Елбетица за съперници. Докато Приси демонстрира неспокойствие да се появи на арената, то Жоро е много превъзбуден и се усеща боязън от идното.
Всички чакаха изборът на съперника да е Андрей и огромната изненада бе, че показаха точно Жоро, откакто видяха представянето му в предходния двубой.
Тогава той стана причина да изгубят и се видя, че не е чак толкоз заплашителен и Сергей реши да се бие против него.



Настроението е забавно тъй като стадия е подобен, заобяснява на Линда очевидно нервното си напрежение преди дуела Жоро. Искам да поведа тима, не инцидентно сме водили до момента с пендарите. Смятам, че тук са по-качествените спортисти и умници. Искам да почне нова епоха към този момент, стига толкоз. Искам да отидем на край, не съм влезнал тук да падам по някакъв безразсъден метод.



Отговорността ми е ясно каква е, показа и с Мартина терзанията си и най-много се вижда правоприемник на Петър като стожер на тима след неговото излизане.
Би било срамно да не се оправи най-малко колкото него. Това стои в основата на душевните му терзания преди дуела.
На първо място ми е към тима, а и имам към самия себе си със поръчката, с която съм влезнал. Не желая да падна по безразсъден метод.

Май си пренавит, усмихна му се Марти. Доказал си се нееднократно на дребната сцена, време е и на огромната. Сега имаш шанса да излезеш против Серго.



Обиколи всички дами с вярата да го нахъсат по някакъв метод и да се приготви за възможната загуба на арената, за където очевидно не се усеща по никакъв начин сигурен.

Преди потегляне се помоли, целуна кръста с вяра за още помощ.

Как ще се представи  и дали всички ритуали преди багра са съумели да му ударят едно рамо следва да забележим.

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР