Кадри: БТВ, архив и 7/8 ТВМинистерството на вътрешните работи прибра

...
Кадри: БТВ, архив и 7/8 ТВМинистерството на вътрешните работи прибра
Коментари Харесай

След бурната обществена реакция: Оттеглиха бухалката НАП от бития журналист Димитър Кенаров

Кадри: БТВ, списък и " 7/8 ТВ "

Министерството на вътрешните работи прибра " бухалката " Национална агенция за приходите, която бе пратена да ревизира журналиста Димитър Кенаров, който бе пребит по време на “кървавата сряда ” - националният митинг на 2 септември предходната година. Това стана след бурната социална реакция.

Във вторник Асоциацията на европейските публицисти заяви, че на 22 април Министерство на вътрешните работи е поискало да бъде изискана информация от приходната организация дали Кенаров е внасял “съответните налози, здравни и обществени осигуровки ”, както и дали членува в Съюза на българските публицисти, оповестява " Фрог Нюз ".

Според отбраната на Кенаров задачата на Министерство на вътрешните работи била “сплашване ” и няма нищо общо с гонене на законна цел. 

ФрогНюз напомня, че поради случилото се на 2 септември и експанзията и против него и противозаконното си задържане, Кенаров заведе дело. Съдебно-медицинска експертиза сподели, че той е бил удрян неведнъж.

Делото ще продължи след месец, с цел да се съберат още доказателства.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР