Където думите се провалят, говори музиката“. Прав е в твърдението

...
Където думите се провалят, говори музиката“. Прав е в твърдението
Коментари Харесай

Пловдивските звезди заслепиха музикантите на Слави

„ Където думите се провалят, приказва музиката “. Прав е в изказванието си Ханс Кристиан Андерсен. Говори музиката в синхрон с ангелския глас на Виктория Димова, приказва и покорява цяла България. Разказва истории мелодията в компанията на дребната Елена Василева. Потреперват нотите от осъществяванията на Ивайла Терзиева. Провалят се думите, когато би трябвало да опишат тръпката и страстта в сърцата на всички, които с неспокойствие чакаха представянето на надарените участнички.

С блестящите осъществявания на песните девойките от пловдивската школа Арт Войс Център два месеца разплакваха, разсмиваха, караха публиката да настръхва и да остава без мирис в плана на Слави „ Нова звезда “. Кръг след кръг Виктория, Елена и Ивайла не се измориха да стоят на челните места в класирането. Със замайващ гений те обираха позитивните мнения, взривяваха обществените мрежи и трупаха стотици хиляди почитатели.

След всеки кръг от формата „ Нова звезда “ дребните певици бяха оценени от Ку-ку бенд. Професионалистите с дълготраен опит зад тила си безпогрешно нареждаха децата от 1 до 12 съгласно това кой по какъв начин се е справил. Във финалната задача „ Песен в дует с български реализатор “ музикантите дадоха „ Отличен (6.00) “ и на трите даровити девойки от Арт Войс Център.

Схемата с оценяването за крайния победител обаче с изключение на оценката на Ку-ку бенд включваше и гласоподаване в уеб страницата на „ Шоуто на Слави “. Това изигра неприятна смешка на участниците, защото междинната аритметична оценка на публиката и бенда изцяло пренареди позициите на децата.

Първи съгласно Ку-ку бенд, само че не преди всичко в интернет вота, Виктория, Ивайла и Елена, реализираха необикновен триумф в плана на Слави „ Нова звезда “, финиширайки на челните позиции.

„ За мен оценката на тези супер експерти е най-важната! За тези два месеца девойките пораснаха с две години и добиха голям опит! Това е най-голямата премия! Поздравявам трите девойки за това, че са спечелили в класирането съгласно хората, които в действителност са професионални музиканти!

Поздравявам всички деца - бяха сладки, въодушевени и прелестни “ - написа във Facebook незабавно след финала вокалният възпитател Руми Иванова, чиято школа към този момент сътвори познати на меломаните в цялата страна имена като 4Magic, Лидия Ганева, Даниела Пирянкова, Деница Караславова, Мирослава Тодорова и други.

Новата звезда на България и победител във формата стана Сава Чиплич. Проектът на Слави потвърди още един път, че в страната ни израстват невероятни гении. Може би не постоянно съумяваме да ги оценим по най-правилния метод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР