Кадет от пожарна в гимназията на Айова се усмихна в

...
Кадет от пожарна в гимназията на Айова се усмихна в
Коментари Харесай

Тийнейджърка от пожарната се усмихва широко в снимка след арест за палеж „списък с убити“

Кадет от пожарна в гимназията на Айова се усмихна в фотографията си след арест за хипотетично основаване на „ лист с убити “ от съученици и учители, които е възнамерявала за пострадване при палежи, споделиха управляващите.

Каелин Алексис Съръл, на 18, която се усмихна необятно в фотографията си, беше упрекната в голям брой обвинявания в терористична опасност във вторник, откакто смущаващият скрит план излезе нескрито, заяви KCRG.

Тийнейджърът е упрекнат, че е изброил минимум седем възпитаници и чиновници на гимназията в Сидни, които е желала да нападна в „ случаите с палежи “, съгласно наказателна тъжба.

Твърди се, че Сърел е възнамерявала да се насочи към тези, които са я онеправдали, или хора, с които е имала отрицателни взаимоотношения. Гимназистката е имала „ евентуалните познания да извърши акта “, защото е била кадет в пожарната в Шенандоа, се споделя в жалбата.

Властите бяха известени за хипотетичните проекти на Сърел, откакто младежът изпрати хипотетичния „ лист с попадения “ на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР