Къде са децата на Габриела Славова, която заедно с майка

...
Къде са децата на Габриела Славова, която заедно с майка
Коментари Харесай

Двете деца на Габриела Славова са при майката на Пейо Пеев

Къде са децата на Габриела Славова, която дружно с майка си Красимира Трифонова, са упрекнати за убийството на 44-годишния Пейо Пеев. Два дни след разкритията към закононарушението, този въпрос остана да виси във въздуха.

В ареста сега е 54-годишната Красимира Трифонова, майка на Габриела, а самата тя е с мярка за неотклонение домакински арест. Той й беше натрапен с решение на Софийския градски съд. Магистратите решиха, че във връзка с Габриела е " налично извънредно събитие от фамилно естество, което предпоставя намаляване на нейната процесуална обязаност. Съдът приема, че същата е майка на 2 деца в невръстна възраст - едното на 6 години, а другото на 4 месечна кърмаческа възраст, което предпоставя, че с цел да извършва родителските си функционалности и грижи към децата си, тя следва да бъде с мярка „ домакински арест ".

Това постанови съдът в понеделник вечерта.

В изявление в сряда юрист Велика Андонова съобщи, че Габриела не знаела нищо за децата си. Тя плачела и питала къде са двете момчета - на 6 години и на 4 месеца. Самата Габриела сподели пред " 24 часа ", че търси децата си, редно била да са при нея, тъй като не е наказана. Според адвокатката й децата били взети с дребна служебна записка. Но пък още преди време родителите на Пейо желали да вземат по-голямото момче. Те упреквали 33-годишната жена, че не поставя задоволително грижи за детето.

В друго изявление юрист Миглена Балджиева, която съставлява Пейо Пеев по делото за бащинство разкри, че децата на Габриела са при майката на Пейо Пеев. Те й били предадени от служителите на реда незабавно след задържането на двете дами.

В момента децата са настанени краткотрайно там, занапред следва съдът в едномесечен период да каже кой ще отглежда децата, изясни магистрат. Водещ е ползата на децата.

Ситуацията става още по-заплетена, тъй като огромното дете е от връзката на Габриела и Пейо, а за дребното, което още е бебе, претендира някогашният народен представител Велико Минков. Пейо Пеев също бил безапелационен, че детето не е негово. Била му взета и ДНК проба. Велико Минков води дело за бащинство, на което е даден ход, само че на процедура към този момент има единствено замяна на документи. Не е известно към този момент Габриела да е дала ДНК проба, както и да е взета такава от бебето. Това, че е обвинена по дело за тежко престъпно закононарушение, не е спънка пред делото за бащинство. Дори и под домакински арест, тя има право да се явява или не на този развой, да оспорва доказателствата на другата страна, или да желае събиране на нови.

Делото за бащинството е от така наречен каузи за генезис и за това се гледа на три инстанции - областен, апелативен и висш съд. За това юристът на Велико Минков Пламен Борисов предвижда в изявление за " 24 часа ", че това дело може да отнеме години и детето да стане на 3-4, до момента в който се позволи въпросът с бащинството.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР