кадър Нова твЦяло едно село реши да уважи и отпразнува

...
кадър Нова твЦяло едно село реши да уважи и отпразнува
Коментари Харесай

Баба Мица навърши 100 години, цялото село празнува

кадър Нова тв

Цяло едно село реши да почете и отпразнува 100-годишния рожден ден на баба Мица Тонева от русенското село Кривина. Хората в региона на община Ценово от десетилетия не си спомнят някой да е доживял век, споделя Нова тв.

В живописното село до устието на река Янтра във вторник цареше раздвижване, а всички идващи в центъра на Кривина търсеха къщата на баба Мица. Още на прага гостите посрещаше с пита и мед 20-годишната правнучка на юбилярката.

Вековната годишнина баба Мица посрещна в положително въодушевление и положително здраве. Разказва, че мъчно чува , а и краката не я държат, само че все пак всеки ден е в градината, която сама е поддържала до преди няколко години.

Жената е отгледала две дъщери и едни наследник. Радва се на шестима внуци и 10 правнуци. И за всеки от тях заделя по нещо от пенсията. А тя пристигна точно на рождения й ден, донесе я персонално пощальонът с букет и пожелания.

Столетницата няма рецепта за дългоденствие. Казва, че хората би трябвало да  са положителни и рационални и да имат вяра, че постоянно след неприятното идва по-добро.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР