Кадър Нова твСлед Кирил Петков и Пламен Николов показа публично

...
Кадър Нова твСлед Кирил Петков и Пламен Николов показа публично
Коментари Харесай

Пламен Николов: Ето я дисертацията ми, автентична с пепелта и прахта отпреди 20 години

Кадър Нова тв

След Кирил Петков и Пламен Николов сподели обществено дипломите си, дисертацията, стипендията и контракта от общината в Австрия, който удостоверява, че е живял там.

Подробна информация за просветителната си подготовка показа пред публицисти проектопремиерът на " ИТН " Пламен Николов. Повод за експозето бяха мненията, рецензиите и спекулациите към просветителните степени на претендента за министър-председател. За кабинета обаче и неговия състав продължава да се мълчи настойчиво. Ще стане ясно през днешния ден, само че не е ясно по кое време, съобщи Фрог нюз.

" Пълен първенец по всички предмети, свързани с метафизичен дисциплини като студент ", отсече Николов и помоли филосовското обучение да не се подценява. Заяви, че някои от най-великите политици в историята са точно с такава просветителна подготовка. Той даде образец с Кисинджър, Хелмут Кол и Беназир Бхуто. 

Иначе - Николов показа дипломната си работа, дисертационния си труд, контракти за стипендии и всевъзможни документи, с които да засвидетелства богатата си акамедична биография.

Представи сбито и концепция на " ИТН ", с която да се борят против плагиатството - да се сътвори електронна система с изкуствен интелект, която да следи всички изявления, в които се цитират учени и техни писания. Това щяло внезапно да понижи плагиатвството у нас.

" Ще видите напълно скоро безусловно всичко. До края на деня ще знаете кабинета. Аз ще го оповестя, кой различен? ", попита още Пламен Николов.



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР