Кадър Нова твШефът на полицията на Шри Ланка подаде оставка

...
Кадър Нова твШефът на полицията на Шри Ланка подаде оставка
Коментари Харесай

Шефът на полицията на Шри Ланка подаде оставка след атентатите

Кадър Нова тв

Шефът на полицията на Шри Ланка подаде оставка след осъществените точно на Великден атентати, лишили живота на 253 души, заяви президентът Маитрипала Сирисена, съобщи Българска телеграфна агенция.

Пуджитх Джаясундара е вторият почитан държавен чиновник, който напуща поста си поради неспособността на управляващите да предотвратят всеобщото ликвидиране. Вчера вечерта бе отхвърлен най-високопоставеният служител в министерството на защитата.

Шриланкийският екстремист Захран Хашим е направил самоубийственото нахлуване в първокласния хотел " Шангри-ла " в Коломбо с още едно камикадзе, заяви още президентът.

Хашим се появява във видео, оповестено от джихадистката формация " Ислямска страна ", поела отговорност за кървавата офанзива. Във видеото той води гала по полагането на клетва за честност от седем мъже на водача на " Ислямска страна " Абу Бакр ал Багдади.

Мюсюлманите в страната бяха призовани да се молят през днешния ден вкъщи и да не се посещават джамии или църкви, защото държавната работа за сигурност предизвести за заплаха от атентати с коли бомби, съобщи Ройтерс. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР